Yayalar Köyünde 29 Ağustos Cumartesi günü, “1. Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma Festivali” yapılıyor. Festivalde ünlü Vaiz Ömer Döngeloğlu, çocuklardan ilahiler, Bilal Göregen Konseri, Hasan Çakır’ın naat okuması gibi bölümler yer alıyor.

Yayalar Köyü Cami Yaşatma Derneği tarafından, ilki düzenlenen , “1. Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma Festivali” 29 Ağustos Cumartesi günü, Sivaslı İlçesine bağlı Yayalar Köyünde , öğlen saat 12 ile 24 arasında düzenleniyor.

Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak! Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak!

Yayalar Köyü Cami Yaptırma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Naat okuyucusu Hasan Çakır, dernek olarak , “1. Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma Festivali” ni düzenlemelerinin amacını şöyle aktardı.

“Kur’an Okuma Festivali düzenlemekten amacımız, özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize, Kur’anı sevdirmek, sevdirmekten öte teşvik etmek, Kur’anın öğretileri ve felsefeleri doğrultusunda yaşam felsefesi edinmelerini sağlamak ve Kur’anın buyurduğu yaşam tarzını belletmektir. Bu yıl ilkini düzenliyoruz. Allah’ın izni ile başarılı olduğumuz takdirde, gelecek yıllarda da düzenleyip bu güzel ve kutlu işlemi her yıl tekrarlamaktır.”

ÖMER DÖNGELOĞLU GELİYOR”

Program içeriği hakkında da bilgi veren Çakır, “Programımıza ünlü İlahiyatçı, yazar ve Televizyonlarda dini sohbetleri ile tanınan Ömer Döngeloğlu Hocamız teşrif edeceklerdir. Ben de naçizane naatlar okuyarak programa katkıda bulunacağım. Ayrıca çocuk korosu, Hafız Ahmet Sarıkaya, Bilal Göregen Konseri yer alıyor. Etkinliğimize katılan muhterem halkımıza ayrıca küçük ikramlarımız da olacaktır” diyerek tüm Uşak halkını , “1. Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma Festivali”ne davet etti. 

Editör: TE Bilişim