Uşak'ta 80 TL'ye kıymalı pide, çorba, su, çay, hurma ve köz biber ile patlıcanlı iftar menüsü Uşak'ta 80 TL'ye kıymalı pide, çorba, su, çay, hurma ve köz biber ile patlıcanlı iftar menüsü
 Uşak’ın tanınmış avukatlarından ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik ve eşi Yıldızhan Şahan’ın oğlu Mustafa Şahan, yapılan sünnet töreni ile erkekliğe adımını attı. Mehmetçik İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi olan 7 yaşındaki Mustafa’nın erkekliğe attığı ilk adım Çağrı Düğün salonunda düzenlenen törenle atılmış oldu. Sünnet töreni, mevlid okunması ve yemek ikramı ile başladı. 



Davetlilerin rahat edebilmesi için her şeyin düşünüldüğü sünnet törenine, Uşak’ın dört bir yanından siyaset, iş, eğitim ve sanat camiasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı. Eğlence kısmı, Yıldızhan ve Tevfik Şahan çiftinin yanan meşaleler içerisinde yaptığı dans ile gerçekleştirildi.  
Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Avukat Tevfik Şaahan ve Yıldızhan şahan çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Mustafa’yı sünnet ettirtmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Törendeki davetliler arasında CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba,  ADD Uşak Şube Başkanı Arif Güvenir, CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, avukat meslektaşları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Editör: TE Bilişim