Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?
Uşak Turan Akçay İlköğretim Okulu öğrencileri, TSK’nın başlattığı ve 120 saatlik bekleme sürecine giren Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan askerlere destek için, Cumhuriyetin kuruluşunun simgesi haline gelen, ‘Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık’ fotoğrafını, Uşak Kent Tarihi Müzesi’nde, o dönemin kıyafetlerini giyerek çektirdiler.  
Uşak Kent Tarihi Müzesi’ndeki etkinliğin organize edilmesine destek veren arkeolog Cengiz Doğan, miniklerin gösterdiği hassasiyetin önemli olduğunu belirterek, “Miniklerimiz, tarihimizi sembolize eden ve Kazım Özler tarafından çekilen ‘Cumhuriyeti Biz Böyle  Kazandık’ temalı fotoğrafımızı günümüze uyarladılar ve bunun için birer video görüntüsü aldık. Şu anda ülkemiz adına önemli bir operasyon yapılıyor ve bizler buna destek veriyoruz ve bu tip etkinliklerle destek verenlere de yardımcı oluyoruz” dedi.



 
Editör: TE Bilişim