Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün! Uşak’ta öğrenci ve emekliye çay 1 TL oldu! 2000 TL’ye düğün yapmak artık mümkün!
TEMA Vakfı, 1 Nisan Pazar gecesi NTV’nin katkılarıyla Türkiye’nin en sevilen yüzlerini çocuklar ve doğa için bir araya getirdi. Gecede 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 60 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

Ünlü sanatçılar TEMA Vakfı’nın “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında gönüllü olarak sahneye çıktı. 1 Nisan Pazar akşamı İş Sanat Konser Salonu’nda gerçekleşen özel yayın NTV’den canlı yayınlandı. Tüm şarkıların 'çocuklar' ve 'doğa' için söylendiği “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında 3464'e gönderilen SMS’ler ve bağışlarla 60 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

Ünlü sanatçılar şarkılarıyla ve mesajlarıyla sahnedeydi

Sunuculuğunu Gülay Afşar ile Yiğit Özşener’in üstlendiği programda; Aybüke Pusat, Ayça Ayşin Turan, Aytaç Şaşmaz, Birce Akalay, Burak Sevinç, Caner Cindoruk, Defne Samyeli, Doğukan Polat, Eren Vurdem, Gizem Karaca, Görkem Sevindik, Güldüy Güldüy Ekibi, Kadir Doğulu, Melis Tüzüngüç, Meltem Yılmazkaya, Mert Fırat, Özcan Deniz, Pelin Akil, Serhat Kılıç, Tolga Sarıtaş, Yonca Lodi ve Yurdaer Okur mesajları ve şarkıları ile sahneye çıktı. Müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker’in yaptığı yayında, ENBE Orkestrası da sanatçılara performanslarında eşlik etti. Proje danışmanlığını Filiz Burhan'ın yaptığı ve NTV’nin katkılarıyla canlı yayınlanan program sosyal medyada da büyük ilgi gördü, yayın esnasında tüm Türkiye’den yapılan bağışlarla çocukların doğa eğitimine katkı sağlandı.

Barış Metin: TEMA gelecek nesiller için çalışıyor

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TEMA Uşak İl Temsilcisi Barış Metin, TEMA'nın gelecek nesiller için çalışan etkili ve amacına uygun çalışan bir kurum olduğunu söyledi. TEMA'nın Uşak'ta da bir dizi etkinliğe imza attığını söyleyen Barış Metin, "Gelecek nesillerimize daha yeşil ve toprağa verimli bir ülke bırakmak için gönüllülük esasına göre çalışan bir kurumuz. Uşak'ın doğasının kirlenmemesi ve tüm Türkiye'nin erozyonla mücadelesi için hiçbir karşılık beklemeden çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayan tüm sanatçılarımıza şahsım ve TEMA Uşak İl Temsilciliği adına teşekkür ediyorum" dedi. 
Editör: TE Bilişim