Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz? Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz?
Ulubey Kaymakamı Ahmet Solmaz, ilçede ‘Nesiller Camide Buluşuyor’ adıyla yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Proje ile dedesi, babası ve diğer aile büyükleriyle camilerde ibadetlerini eda eden gençlere yönelik bazı hediyeler sunulacak. Derece yapan gençlere, minibook, tablet ve bisiklet, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında takdim edilecek.  Ulubey Kaymakamlığı’nın koordine ettiği projeye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftlüğü ve hayırseverlerin katkı sağladığını belirten Kaymakam Ahmet Solmaz, genç neslin ibadetlerini camide eda etmesi için farkındalık oluşturacaklarını ifade etti. Gençlerin ibadetlerini camilerde eda etmesiyle, ileri yaş gruplarıyla daha kolay iletişim sağlayacağını kaydeden Kaymakam Ahmet Solmaz, “İbadetlerle ilgili hayata geçirdiğimiz farkındalık çalışmamız sayesinde, genç neslin ibadethaneleri sahiplenmesinin de önünü açacağız. Böylece vicdani anlamda toplumsal bir hassasiyet oluşacak. Gelişen teknoloji, hayatımıza olumlu katkılar sunduğu gibi, toplumsal bazda kopmalara yol açtı. Uzakları yakın ederken, yakınları da uzak eder hale geldi. Gençlerin yüz yüze etkin bir şekilde iletişim kurması için ibadethaneler önemli faydalar sağlayacak” dedi. 
CAMİLERİMİZİN KAPISI 7’DEN 70’E HERKESE AÇIK
Manevi değerlerin küçük yaşlarda edinilmeye başlandığını ve toplumun ahlak ve manevi değerlerle ayakta kaldığını söyleyen Kaymakam Solmaz, “Camilerimizin kapısı 7’den 70’e herkese açık. Hatta yaşı daha küçük çocuklarımızın da gelmeleri bizi mutlu ve memnun edecektir. Maddi kazanımlar hayatın belli bir döneminde, gelir geçer. Fakat manevi değerlerin önemini ise küçük yaşlarda öğreniriz. Bu nedenle, camilerin toplumsal bir buluşma noktası haline gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim