Uşak'ta dün ve bugünkü hava şaşkına çevirdi! Uşak'ta dün ve bugünkü hava şaşkına çevirdi!
Mert bey kendinizden biraz bahseder misiniz, sizi tanıyabilir miyiz ? Hollanda’da doğdum orada büyüdüm ve eğitimimi de orada tamamladım, 24 yaşındayım. Ne üzerine eğitim aldınız ?Ticaret, İşletme ve Pazarlama yönetimi üzerine eğitim aldım. Tiyatro ve Oyunculuk üzerine de akademik eğitim aldım.

Tiyatro ve Oyunculuk eğitiminizden bahseder misiniz ? Nerede eğitim aldınız ? - Hollanda, Almanya ve Türkiye’de bu alanda eğitim aldım. Oyunculuk ve Modellik kariyeri sizin için nasıl başladı ? - Bu benim için çocukluk hayaliydi, spor yapmayı ve güzel giyinmeyi seven birisiydim sosyal medya gönderilerim üzerinden bazı ajanslar benimle iletişime geçti ve böylece fotomodellik kariyerim başladı. Daha sonra Üniversiteler arası bir mankenlik yarışmasına katıldım, burada Hollanda’yı temsil etmeye hak kazandım.

Ülkemin bu organizasyonda temsil edilmediğini öğrenince karar değiştirerek Türkiye adına yarışmaya katılmaya karar verdim. 2017 Yılında Dominik Cumhuriyeti’nde ülkem Türkiye temsilcisi olarak 45 rakibimi geride bırakarak ödül kazandım.

Bundan sonra kariyerinize nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz ?

Oyuncu ve manken olarak devam etmeyi düşünüyorum. Kariyerinize Avrupa’da mı Türkiye’de mi devam etmeyi düşünüyorsunuz ?

Tabi ki ülkemde olmasını çok istiyorum, şuan ülkemden bu yönde bir çok teklif aldım. Görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye geldim.

Türkiye’de büyük şehirler varken, Uşak’ta olmanızın sebebi nedir ? Neden buradasınız ?  

Çünkü aslım Uşak’lı. Ailem burada yaşıyor. Ülkeme gelmişken sevdiğim bir şehir olan Uşak’ta onlarla birlikte vakit geçirmek istedim.

Uşak’ın hangi yönlerini seviyorsunuz ? Burayı ne kadar tanıyorsunuz ?

Uşak’ın insanlarını seviyorum, hemşerilerimin cana yakın ve misafirperver olmalarını çok beğeniyorum. Ayrıca Uşak’ın konumu ve doğasına hayranım. Maalesef bu güzellikleri Türkiye ve Dünya’da çok az insan biliyor, bir Uşak’lı olarak buna da üzülüyorum.

Geleceği parlak ve kariyer hedefleri yüksek olan birisi olarak Uşak ilimizin tanınmasına katkı sağlamayı düşünür müsünüz ?

Tabi ki, memnuniyetle, Avrupa’da yaşarken memleketimi söylediğimde Türk insanlarının Uşak nerede diye soru sormaları beni üzüyordu. İnşallah Türkiye’de ve Dünya’da Uşak’ı temsil etmekten gurur duyarım.
Editör: TE Bilişim