Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı
AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Eşme Ahmetler İlkokulu'ndan emekli olan sınıf öğretmeni ve bir dönemin Belde Belediye Başkanı Kadir Tepe'ye çiçek takdim ederek, gününü tebrik etti.
                Uşak Öğretmenevi'nde yapılan etkinliğe, Milletvekili İsmail Güneş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve parti yöneticileri katıldı. Emekli öğretmen ve bir dönemin Ahmetler Belediye Başkanı Kadir Tepe'ye çiçek takdim edildi.



                12 Eylül döneminde çok sıkıntılı günler yaşandığını ve o dönemde eğitim vermek için fedakarlıklar yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen Kadir Tepe, 1995'te Ahmetler Belediye Başkanı seçildiğini ifade etti. Kadir Tepe, "Meslek hayatım boyunca, eğitimin çok çeşitli alanlarında hizmet verdim. Öğretmenlikten müfettişliğe kadar farklı alanlarda çalışmalarım oldu. Önceleri kız çocukları okula gönderilmezdi, oysa şimdi anlayışlar ve dünyaya bakış değişti. Şimdi kız veya erkek demeden aileler çocuklarını okula yolluyorlar. Şimdi imkanlar çok daha iyi ve eğitimde belli bir seviyeye gelindi. Yeni Milli Eğitim Bakanımızın da özverili çalışmaları olduğunu görmekteyiz. Beni ve tüm meslektaşlarımı hatırlayan çok değerli milletvekillerimize ve AK Partili yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.


                Öğretmenliğin mukaddes bir meslek olduğunu belirten AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, "Üreten ve geleceğe güvenle bakan toplumlar, öğretmenlerin emek ve özverileri ile ayakta kalır. Öğretmenlik mesleğini hayatıyla bütünleştiren ve bunu topluma hizmete dönüştüren değerli büyüklerimizden Kadir Tepe'ye duyduğumuz saygıyı bir kez daha göstermek ve O'nun bu anlamlı gününü tebrik etmek istedik. 2023 vizyonunu belirleyen ülkemiz, Kadir Tepe gibi değerli öğretmenlerimizin yol göstericiliği ile hedeflerine ulaşacaktır" dedi.


                İSMAİL GÜNEŞ: KADİR HOCAM BENİM DE ÖĞRETMENİMDİ
                Kadir Tepe'nin Ahmetler İlkokulu'nda kendisinin de öğretmeni olduğunu ifade eden AK Parti Uşak Milletvekili Opr. Dr. İsmail Güneş, "Çok değerli bir büyüğümü, 24 Kasım gibi anlamlı bir günde görmek ve hatırlamak benim için çok büyük bir kıvanç sebebidir. Kendisinin şahsım ve diğer arkadaşlarımın üzerinde büyük emekleri olmuştur. Bana ve yaşadığımız topluma yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Geleceğimize yön veren ve toplumumuza ışık tutan öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü bir kez daha tebrik ediyorum" dedi. Öte yandan günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
 

 
Editör: TE Bilişim