UŞAK PORT//

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent için büyük önem taşıyan bir çalışmanın ilk adımını attı. Son yıllarda giderek artan boşanmalara karşı etkili bir çalışma yapmak isteyen Nurullah Cahan, mutlu aile için uzman bir ekip oluşturdu.

  Aile içi şiddetin önlenmesinde büyük rol oynayacak olan söz konusu ekipte, aile danışmanı, psikolog ve psikolojik danışman yer alıyor. Evlenmek üzere olan çiftlere destek verecek olan danışma merkezi, aynı zamanda parçalanmakta olan aileler için de önemli bir misyon üstlenecek.

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bizler mutlu kentin mutlu bireylerden ve ailelerden geçtiğini biliyoruz. İlimizde her şeyden önce mutlu ailelerin olması gerektiğine inanıyoruz. Son yıllarda istatistiklere baktığımızda ilimizdeki boşanma oranları bizleri oldukça üzdü. Biz de bu kanayan yaraya belediye olarak merhem olmak istedik. Bu nedenle böyle bir merkez açtık” dedi.

Başkan Nurullah Cahan, " İlimizin yaşlısından gencine, çocuğundan engellisine, kadınından erkeğine kadar her anlamda sosyal sorumluluğunu bilen bir yapıda olacağız. Bu durum ilimizin her yaş grubunda mutlu bir il olmasına neden olacaktır. Birçok sosyal sorumluluk çalışmaları ile Türkiye’de örnek bir yapı içinde olacağız” şeklinde konuştu.

Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı

 

Editör: TE Bilişim