Uşak Belediyesi, uzun zamandan beri tadilat görmediği için kullanılmayan, açık hava tiyatrosunu revize etti ve tekrar kullanıma hazır hale getirdi.

            Bir süre önce Huzur Park’ta bulunan Şelale Restoran ve açık hava tiyatrosunda tadilat başlatan Uşak Belediyesi ekipleri, tiyatrodaki çalışmayı tamamladı. Buna göre açık hava tiyatrosunun sahnesi, seyircilerin bulunduğu bölüm, tuvaletler, kulis ve çevresi yeniden yapılandırıldı.

            İklimsel şartlar nedeniyle deforme olan bölümler tekrar ilk günkü haline getirildi ve önümüzdeki günlerde, burada konser, söyleşi, tiyatro oyunları ve diğer sosyal faaliyetlerin yapılabileceği ifade edildi.

Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?

            Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimizde yeni yatırımların hayata geçmesi ve bunun yanı sıra mevcutların korunması adına, belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda, açık hava tiyatromuzu da revize ettik. Mekanları, mekan yapan, tuğla, çimento ve diğer malzemeler değildir. En önemli unsur, insanın nefesidir ve burada çeşitli etkinliklerin yapılması için gerekli çalışmalarımızı da yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde, açık hava tiyatromuzda, halkımıza kültürel ve sosyal faaliyetler noktasında hizmet vereceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilişim