Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı Ulu Önder Atatürk'ün çocuk sevgisi! Uşak'ta minik Salih'i ve diğer yetimleri yalnız bırakmamıştı
Uşak Belediyesi, kentteki kurum ve kuruluşlara verdiği destekler kapsamında, Uşak Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini, bu yıl 20'incisi yapılacak olan, Besni'deki, 'Eğitim Bayramı'na uğurladı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ildeki bütün kurumlarla ortak akıl birliği içinde hareket ettiklerini ve yasaların verdiği yetki çerçevesinde, gerekli katkıları sağladıklarını söyledi.



Bu yıl, 20'inci kez, Adıyaman'ın Besni ilçesinde 28 ve 30 Eylül tarihleri arasında, yapılacak olan Eğitim Bayramı'na Uşak'tan da katılım sağlandı. Uşak'ta yoğun bir şekilde bulunan ve Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği çatısı altında bir araya gelen Besnili vatandaşlar, Uşak Belediyesi'nin sağladığı ulaşım imkanlarıyla, eğitim bayramına uğurlandı.  



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği mensupları, "Besni ne kadar memleketimizse, Uşak da bir o kadar memleketimizdir. Burada huzur ve güven içinde yaşıyoruz ve Uşaklı vatandaşların bize yıllardır gösterdiği teveccühten çok memnunuz. Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan, şimdiye kadar tüm taleplerimizi yerine getirdi ve şimdi de bizleri dünyanın ilk ve tek eğitim bayramına uğurluyor. Her zaman yanımızda olduğu için kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz" dediler.



Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilimizdeki bütün sivil toplum kurumlarına ve diğer kuruluşlarımıza elimizden gelen desteği sağlamaya çalıştık. Yasaların bize verdiği yetki çerçevesinde bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Öte yandan Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, kendilerini eğitim bayramına götürecek otobüsün önüne Başkan Cahan'a teşekkür ettiklerini belirten bir pankart astılar.
 

 
 
Editör: TE Bilişim