Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz? Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz?
Uşak Belediyesi ile Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ortaklığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Esnaf Festivali ikinci gününde Gece Yolcuları Grubunu ağırladı. Binlerce vatandaşın ve kültür elçisi olarak görülen üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konser, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği ve renkli görüntülere sahne olan konsere Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sadettin Öztürk, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.  Birçok kültür etkinliği içeren festivalde Konser öncesinde “Geçmişten Günümüze Anadolu Kadını” adlı defile gösterisi de izleyenlerin beğenisini topladı.



Gece Yolcuları: “Uşak Bizi Hiç Yanıltmadı”

Kültür ve Sanat şehri Uşak’a gelmekten her zaman büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Gece Yolcuları Grubunun solisti Edis İlhan, “Uşak bizi genelde yanıltmamıştı ve bugün de yanıltmadı. Çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese, Belediyemize ve dinleyicilerimize bu harika gece için teşekkür ediyoruz. Onlardan aldığımız bu harika enerji ile coştukça coştuk ve unutulmayan gecelerden birisi oldu.” dedi. Seyircinin coşkusuna vurgu yapan ünlü sanatçı Edis İlhan, “Hani derler ya söyleyene değil, söyletene bak, gerçekten harika bir enerji vardı. Biz çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.



Uşak’ın çok ciddi anlamda geliştiğini ifade eden gitarist Uğur Arslantürkoğlu ise, “Uşak konser yapmak için bizim açımızdan her zaman çok özel şehirlerden birisiydi, çok ilgili bir şehirdi. Alanlarda her zaman enerjik olmuşlardır. Uşak’ı biz çok seviyoruz.” açıklamalarında bulundu.



Başkan Cahan: “Kültür Şehri Olmaya Devam Edeceğiz.”

Alanda bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu festivalin belediye olarak bu yıl içerisinde yapılan üçüncü festival olduğunu, bu tarz konserlerin süreceğini ve Uşak’ın bir kültür şehri olmaya devam edeceğini ifade ederek şöyle konuştu:  “Dün esnaf festivalimizin açılışını gerçekleştirdik. Bugünse hep birlikte bu güzel konserdeyiz. Yarın akşam da Hüseyin Kağıt olacak. Bundan sonra da her vesileyle sizlerle olmaya devam edeceğiz. Aşıklar, efeler, Yörükler diyarı Uşak’ta Gece Yolcuları grubumuzu misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel şarkıların mimarının bizlerle olması nedeniyle mutluyuz. İyi varlar, iyi ki geldiler.” dedi.



Ayrıca geçtiğimiz hafta şampiyon olan Uşak Utaşspor takımını da unutmayan Başkan Cahan, seyircilerle beraber “Şampiyon Uşakspor” tezahüratları attı. Başkan Cahan, iyi eğlenceler dilediği izleyenleri hafta sonu UTAŞ Uşakspor maçına davet etti. Ayrıca ertelenen Ece Seçkin konserinin 14 Mayıs’ta yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Cahan Gece Yolcularına Uşak’ın Sembolü Olan Uşak Kilimi Hediye Etti

Muhteşem gecenin sonunda geldikleri için gruba teşekkür eden Başkan Cahan ünlü gruba Uşak Kilimi hediye ederek uğurladı. 6 Nisan tarihine kadar devam edecek olan ve çok sayıda esnafın vatandaşla buluşarak ekonomiye can katacağı festival, çeşitli şov ve konserlere ev sahipliği yapacak. 
 
Editör: TE Bilişim