Meteoroloji verilerine göre Uşak'ta yağmur beklentisi var Meteoroloji verilerine göre Uşak'ta yağmur beklentisi var
USAKPOT.COM/ ÖZEL HABER//

Uşak Belediyesi, mahallelerde yapılan iftar programları kapsamında, Bozkurt Mahallesi sakinlerine bir iftar programı hazırladı. Burada iftar yemeklerinin yapılış şekliyle ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İftar yemeklerimizi sponsor desteği ile veriyoruz. Belediye sadece, İsmetpaşa Caddesi'ndeki büyük iftarda sponsorlardan toplanan bütçe yetmezse, katkı sağlıyor. Bunun dışında belediyenin kasasında iftar yemekleriyle ilgili her hangi bir para çıkmıyor" dedi.


                Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle iftarları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İftar yemeklerinden önce vatandaşla sohbet eden ve sorunları dinleyen Başkan Nurullah Cahan, ilgili birim müdürleri ve yöneticileri yönlendirerek, isteklerin yerine getirilmesini istiyor. Her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeği programları, Bozkurt Mahallesi'ndeki etkinliklerle devam etti.


                Yemeğin ardından iftar programlarıyla ilgili sorulara yanıt veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, programların sponsor destekleriyle yapıldığını ifade etti. "İftar yemeklerinin belediye bütçesine yük olduğuna dair eleştiriler var. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt veren Başkan Cahan, "Ramazan ayı bizi bir araya getiren ve önemli değerlerimizi yaşattığımız, bolluk ve bereketin en yoğun hissedildiği önemli zaman dilimlerinden biridir. Bir ay boyunca, Cenabı Allah'ın bize sunduğu nimetlerin ne kadar değerli olduğunu bu dönemde daha iyi anlar ve idrak ederiz. Sahur, iftar ve teravih namazlarında bir araya gelerek, verdiği nimetlerden dolayı Allah'a şükür ederiz. Uşak Belediyesi olarak, böylesine manevi iklimin yoğun yaşandığı bir dönemde vatandaşlarımızı bir araya getirmek için 3 yıldır, hiçbir aksaklık çıkarmadan bir dizi etkinlik yapıyoruz. İftar yemeklerimizi, sponsorlardan sağladığımız desteklerle veriyoruz ve belediye bütçesini kullanmıyoruz. Sadece, İsmetpaşa Caddesi'nde verdiğimiz büyük iftar yemeğinde sponsorlarla oluşan bütçe yetmezse, o zaman takviye yapıyoruz. Bunun dışında belediyenin kasasında iftar yemekleriyle ilgili her hangi bir para çıkmıyor" dedi.

BELEDİYE ORGANİZASYONU YAPIYOR
                Uşak Belediyesi'nin iftar yemeklerindeki tüm etkinlikleri organize ettiğini belirten Cahan, şöyle söyledi: "Bizler hayırseverlerin ve sosyal sorumluluk bazında kente fayda sağlamak isteyen kurumlar, adına tüm etkinlikleri organize ediyoruz. Piyasa koşullarına göre en uygun ve kaliteli hizmeti halkımıza sunuyoruz. Ayrıca iftar yemeklerimizde organizasyona destek sağlayanların logoları, bayraklar ve afişleri açılıyor. Bu vesile ile Uşak'ta 3 yıldır dayanışma içinde yaptığımız iftar organizasyonlarına destek sağlayan tüm kurumlarımıza ve hayırseverlerimize, teşekkür ediyorum. Cenabı Allah hepsinden razı olsun."


ELEŞTİRİ VE KARALAMAYI KARIŞTIRMAYIN
Eleştiriye her zaman için açık olduğunu söyleyen Başkan Cahan, "Geçmişten günümüze göreve gelen bütün yöneticiler, mutlaka eleştiri almışlardır. Ben ve ekibim her zaman için eleştirilere açığız ve yapıcı olan her fikri can kulağımızla dinleriz. Zaten eleştiri almıyorsanız, hiç çalışmıyor ve hizmet üretmiyorsunuzdur. Tek isteği eleştirilerin, karalamaya veya birilerini itibarsızlaştırmaya dönüşmemesidir" diye konuştu.


 
 
Editör: TE Bilişim