Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde, başlatılan 2. El Eşya Projesi’nin vatandaş desteği ile büyüyeceği büyüceği ve daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşılacağı bildirildi.

Ulubey Kanyonlarına yapılan ahşap yürüyüş yolu bayramda yoğun ilgi gördü Ulubey Kanyonlarına yapılan ahşap yürüyüş yolu bayramda yoğun ilgi gördü

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “2. El Eşya Projesi” kapsamında, beyaz eşya, koltuk takımı, yatak baza ve kullanım değeri olan eşyaları topluyor. Toplanan eşyalar, onarım istiyorsa tamir ediliyor ve kullanılabilir hale getiriliyor. Ekonomik ömrünü tamamlamayan eşyalar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirdiği projeye destek vermek için 153 hattının aranması yeterli.
Bu tip sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ifade eden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kentte birlik ve dayanışmanın sağlanması adına benzer çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

İhtiyaç sahiplerine belediye uhdesinin de dışında destek olduklarını belirten Çakın, bu bağlamda yeni Aşevi projesi için de hayırseverlerden destek beklediklerini kaydetti. Çakın, “Uşak Belediyesi olarak ihtiyacı olan vatandaşlara kurumsal bazda maksimum düzeyde destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda 2. El Eşya projesini hayata geçiren ve devam ettiren ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bunun dışında bir de Aşevi projesine katkı sağlıyoruz ve bu projenin hayata geçmesini ilimizde kendi ihtiyaçlarını gidermekte güçlük çeken vatandaşlarımız için önemsiyoruz. Bu bağlamda projemiz için şu ana kadar destek olan hayırseverlere teşekkür ediyorum ve Aşevimizin kalan eksiklerinin giderilmesi için de destek çağrımızı bir kez daha yineliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim