Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir
Uşak Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, mahalle iftarlarına devam ediyor. İlk iftar yemeğini Dikilitaş Mahallesi’nde veren Uşak Belediyesi, Karaağaç ve Fevzi Çakmak mahallesi sakinleriyle de buluştu. 

Şu ana kadar 4 farklı noktada iftar yemeği veren Uşak Belediyesi, binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. İftar yemeklerine katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eşi Halime Cahan ile birlikte vatandaşla sohbet edip, sorunlarını dinliyor. İftarlarda, çorba, pirinç pilavı, keşkek, et, salata, helva ve bir çeşit sulu yemek tepsilerle vatandaşa ikram ediliyor. 

İftar yemeklerinin kültürel ve sosyal etkileşimi artırdığını söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, birlik ve beraberliğine en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemin yaşandığını söyledi.

Mahalle iftarlarının süreceğini dile getiren Başkan Cahan, “Mahalle mahalle iftar programlarını belirledik ve mübarek Ramazan ayı boyunca, gitmediğimiz mahallemiz kalmayacak. Son olarak geleneksel İsmetpaşa Caddesi toplu iftarımız vereceğiz. Ramazan bayramına kadar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Tüm dünyanın gözü şu anda Türkiye’de. 2002’den bu yana başlayan kalkınma hamlesi sonuçlarını vermeye başladı, yurtiçinde ve yurtdışında daha güçlü bir Türkiye olduk. Ülkemizin güçlenmesini istemeyen, iç ve dış mihraklar bulunduğumuz bölgede planlar yapıyor. Bizler, bu hainlere karşı birlik ve beraberliğimizi artırdık” dedi. 



 
Editör: TE Bilişim