Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir Adil Özdemir: Çocuklarımızı ulusal egemenlik bilincine sahip çıkacak şekilde yetiştirmek görevimizdir
Uşak Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında, “Malazgirt’ten Anadolu’ya Türkiyem” isimli programı organize etti. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda yapılan etkinlikte tarihsel süreçte yaşanan gelişmeler, tiyatro oyuncuları tarafından sahnelendi.



Tiyatro ve sinema oyuncusu Sezai Yeşilyurt, Türk Halk Müziği sanatçısı Selami Durmuş, solist Zerrin Çağlar ve Yasin Yazan’ın da yer aldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


 
Burada bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Malazgirt’ten Anadolu’ya giren ve tarihi kahramanlarla dolu bir milletiz. Ömer Halisdemir en son kahramanlarımızın bir tanesi. Rabbim inşallah, Malazgirt’ten bugüne, milyonlarla şehit ve gazi hatırına bayrağımızı yere indirmesin. Umarım yeni dünyaya düzen vermek bu necip millete nasip olur” dedi.



Cahan, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı ve 1 Eylül Uşak’ın kurtuluşunu tebrik etti. Cahan, 1 Eylül 2017 Cuma günü, kent meydanında Buray konserinin verileceğini belirterek, “Ayrıca kent meydanında mehteran eşliğinde yürüyüş yapacağız ve ilimizin kurtuluşunu dolu dolu geçireceğiz. Hepinizi davet ediyorum” dedi. Öte yandan program sonunda sanatçılara çiçek takdim edildi.


 
 
Editör: TE Bilişim