Ulubey Kanyonlarına yapılan ahşap yürüyüş yolu bayramda yoğun ilgi gördü Ulubey Kanyonlarına yapılan ahşap yürüyüş yolu bayramda yoğun ilgi gördü
Uşak'ta Mevlid Kandili münasebetiyle Uşak Belediyesi tarafından yüzlerce Uşaklıya lokma ve gül ikramında bulunuldu. Mevlid Kandili nedeniyle düzenlenen gül ve lokma dağıtımı programına katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vatandaşlara kendi elleriyle gül dağıttı, lokma ikram etti. Eşi Halime Cahan'ın eşlik ettiği programa ayrıca AK Parti teşkilatları ve belediye meclisi üyeleri katıldı.



Tiritoğlu Parkı'nda kurulan stantta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Cahan, alanda yaptığı açıklamada Müslüman coğrafyasında yaşanan zulümlere değindi. 



Uşak halkının Mevlid Kandilini kutlayan Belediye Başkanı Cahan, "Alemlere son Peygamber olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v.) Efendimizin dün doğum gecesi anlamında Mevlid Kandilimizi icra ettik. İnşallah O'nun yüzü suyu hürmetine Müslüman aleminin içinde bulunduğu zor durumlar son bulur. İnşallah düşman işgali altında inleyen Müslüman kardeşlerimiz en kısa zamanda hürriyetlerine kavuşurlar. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenilen kirli oyunlar İnşallah sona erer.



Tüm mazlumların, gariplerin umudu olan Türkiye şanlı yürüyüşüne devam eder. Her anlamda dünyaya yeniden adaleti tesis etmek İnşallah bu necip millete nasip olacak. Ve biz de birlik beraberliğimizin sembolü olarak hemşehrilerimizle bir araya gelmek istedik. Onlarla lokmamızı paylaşalım, lokma ikram edelim ve Peygamber Efendimizi temsilen gül dağıtalım istedik. Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz." açıklamalarında bulundu.


 
Editör: TE Bilişim