Banaz Devlet Hastanesi'nde şeker ölçümü için pil dahi yok! Banaz Devlet Hastanesi'nde şeker ölçümü için pil dahi yok!
  Uşak Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte, vatandaşa, gül suyu şerbeti ve lokma ikram etti. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, Uşak'ta, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) anısına çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda, Uşak Belediyesi de, Tiritoğlu Parkı'nda vatandaşa çeşitli ikramlarda bulundu ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ve tüm peygamberlerimizin ruhuna dualar okundu. 

ULUBEY BELEDİYE BAŞKANI ALİ RIZA ADA DA KATILDI
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, eşi Halime Cahan, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada ve AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul'un da katıldığı programda kısa bir konuşma yaptı. Başkan Cahan,  “Bu hafta şüphesiz çok anlam içeren özel bir haftadır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’nın Dünyaya gelişinin kutlandığı mübarek günlerdeyiz.



Maneviyatı dolu dolu olan bu günleri en iyi şekilde kutlamak hedefindeyiz. Efendimizi simgeleyen gülleri de vatandaşlarımıza dağıtarak bu günlerin anlamını hissetmek istedik. Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tekrardan tebrik ediyorum” dedi.



AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ise, “Kutlu doğum haftası sebebiyle Uşak Belediyesi ve Nurullah Başkanımız öncülüğünde bugün vatandaşlarımızı gül dağıtıyoruz. Aynı zamanda gül suyu şerbeti ve lokma ikramımızda var. Bu mübarek günleri ve haftaları kendine yakışır bir şekilde kutlamak bizim en önemli vazifemizdir. Rabbim nice böyle haftalara bizleri ulaştırır İnşallah. Tüm müslüman kardeşlerimizin kutlu doğum haftasını da kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim