Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?
Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü AR-GE ve Proje birimi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı 2019 Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen Gençlik Çalışanları ve Gençlere Yönelik Proje döngüsü yönetimi ve hibe programları eğitimi yapıldı.
Eğitim Kapsamında Gençlik çalışanlarına ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü gönüllü gençlerine proje döngüsü eğitimi, hibe programları ve özellikle gençlerin faydalanabileceği Erasmus + Gençlik Projeleri hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Eğitim sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Tahir Emre Can ve Uşak Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir gençlerle bir araya gelerek gençlerin istek ve önerilerini dinledi.
Uşak Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir, gençlere yapmış olduğu konuşmasında, Uşak Gençlik Merkezi olarak gençlerin her türlü çalışmalarına ve kişisel gelişimlerine destek olmanın yanı sıra yenilikçi fikirlerine ve proje çalışmalarına sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.
Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can ise; eğitime katılan gençlerin ilimizde fark yaratacak proje çalışmaları yapacaklarına inandığını, geleceğimize yön verecek olan gençlerimizin fikirlerinin ve isteklerinin kendileri için son derece önemli olduğunu,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlere proje çalışmalarında her zaman destek olacaklarını ve tüm imkanlarıyla gençlerin yanında olduklarını söyledi.
Editör: TE Bilişim