USAKPORT.COM // Uşak Belediyesi’nin tren yolunda meydana gelen ölümlü kazaların önüne geçmek için Fatih Mahallesi Tren Yolu Yaya geçidi, kimliği belli olmayan bazı vatandaşlar tarafından tahrip ediliyor. Uşak Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt geçidin halkın can güvenliği için inşa edildiğini, fakat buraya bazı kötü niyetli kişilerin sprey boyalarla yazılar yazdığını ve geçitte tahribatları yol açtığını duyurdu. Konuyla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün resmi facebook hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşan yetkililer, “Halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Biz sahip çıkıyoruz, sizler de sahip çıkınız” mesajını verdi.


BU TİP DURUMLAR, VATANDAŞI GEÇİTLERDEN SOĞUTABİLİYOR

Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz? Mesut Apaydın emekliler için sordu: Köpük ve kese parası verecek miyiz?

Söz konusu durumların vatandaşları altgeçit kullanımından soğutabildiğini belirten Uşak Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, “Halkımızın can güvenliğini sağlamak ve üzücü olayların önüne geçmek için, belediyemiz farklı noktalara geçitler yapıyor. Daha önce kent merkezindeki geçitlerimizde de benzer durumlarla karşılaştık. Hatta, üst geçitler için yaptığımız süs çiçekleri de kötü niyetli kişilerce sökülmüştü. Uşak halkının genel anlamda duyarlı olduğunu biliyoruz ve bu tip kötü alışkanlıkları olan genç yaşta ve az sayıda da olsa vatandaşımız var. Halkımızdan isteğimiz, kamuya ait mallara sahip çıkmaları. Alt geçitlerin yanı sıra, yol üzerine diktiğimiz çiçekler, trafik ışıkları ve diğer hizmetlere zarar verilmesinin önüne geçilmesidir” dedi.



Öte yandan alt geçide yazılan ve bazıları kötü sözler içeren yazılar, ekiplerce boyanarak silindi. 

Editör: TE Bilişim