İl Genel Meclisi AK Parti Karahallı üyesi Şahin Erdoğan, hayatını Ayten Kandemir ile birleştirdi. Kandemir ve Erdoğan’ın nikahlarını Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kıyarken, şahitliklerini ise, Uşak Valisi Ahmet Dokur, eski Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ve Nuri Uslu yaptı.

İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Erdoğan, Ayten Kandemir ile dünya evine girdi.

Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı Bu tatil Ulubey Macera Parkı kapılarını kapattı! Başkan Koçlu her hangi bir açıklama yapma gereği duymadı

Uşak Palas’ta yapılan düğüne,  Uşak Valisi Ahmet Okur, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve üye arkadaşları, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, Karahallı Kaymakamı Hakkı Başhan, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İl genel meclisi çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Kandemir ve Erdoğan’ın nikahlarını Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kıyarken, şahitliklerini ise, Uşak Valisi Ahmet Dokur, eski Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ve Nuri Uslu yaptı.

Genç çiftin düğün törenine katılamayan AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç’un kutlama telgrafları okundu.

Damat Şahin Erdoğan, “Bundan sonraki ömrümde mutlu olmak ve ömür boyu ayrılmamak için eş olarak Ayten Hanımı seçtim. Allah’ın izniyle ölünceye kadar berber olmak istiyorum” şeklinde mutluluğunu dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim