Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?
Uşak Belediyesi'nin otogara inşa ettiği ve trafikteki sıkışıklığı giderecek olan battı çıktı, kendini göstermeye başladı. Battı çıktının altyapısını tamamlayan, yolun İzmir istimaketine giden kısmının asfaltını bitiren ekipler, ışıklandırma direklerini de büyük oranda yerleştirdi.



Battı çıktının üst kısmına membran döşendi ve buranın çiçek ve çimlerle süslenerek görsellik kazandırılacağı ifade edildi. Battı çıktının kendini gösterdiğini ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Günlerdir, kent meydanında milletimizle omuz omuza verdik ve darbe girişimine karşı direnişimizi devam ettiriyoruz. Aynı zamanda rutin çalışmalarımız da devam ediyor. Kısa bir süre önce tamamlanacağını duyurduğumuz otogar battı çıktımız kendini artık daha net bir şekilde gösterdi. Çok az bir işlemimiz kaldı ve yatırımı en kısa sürede hizmete açacağız" dedi.




Cahan, Stadyum battı çıktısının inşası için ihalenin tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde çalışmaların bu alana kaydırılacağını ifade ederek, "İnşallah ikinci yatırımımızı da 3 ay içinde tamamlayacağız ve yıl sonuna kadar kentin trafik sorununu büyük ölçüde çözeceğiz" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim