Örencik Termal neden harabe gibi, neden çivi çakılamıyor? Örencik Termal neden harabe gibi, neden çivi çakılamıyor?
Uşak Belediyesi ekipleri, soğuk havanın ağırlığını fazlasıyla hissettirdiği sonbaharda, kente sıcak bir hava verdi. Ekipler, kentin çeşitli yerlerine diktikleri rengarenk kasımpatı ve menekşelerle, caddeleri süsledi. Başkan Cahan, "Rengarenk çiçeklerin oluşturduğu hava, Uşak'a olumlu olarak yansıyacaktır" dedi...

USAKPORT.COM// Uşak’taki caddeler, yol kenarına dikilen krizantem (kasımpatı) ve menekşelerle süslendi. Uşak Belediyesi ekipleri ve UTAŞ işbirliği ile yapılan çiçeklendirme faaliyeti, Şehit Mehmet Bozkuş Köprülü Kavşağı’ndan başladı ve Dikilitaş’taki yaya üst geçidine kadar devam etti.



Ayrıca Zübeyde Hanım Caddesi ve kentin muhtelif yerlerine de rengarenk kasımpatı e menekşeler dikildi. Yol boyunca kente bir bahçe süsü veren, kırmızı, sarı, mor ve beyazlı çiçeklerin dikimi, belli bir oranda istihdama da katkı sağladı.



Kentin görünümünün imaj açısından önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sonbahara uygun çiçeklerin ekimini tamamladıklarını belirterek, “Ankara ve İzmir karayolu üzerinde seyahat eden sürücülerin Uşak hakkındaki intibası bizim için önemli. Rengarenk çiçekler, ilimizle ilgili olumlu izlenimler bırakacaktır” dedi.


SONBAHARA UYGUN ÇİÇEKLER DİKİLDİ

Belediye ekiplerinin hazırladığı saksılar, refüjler ve kaldırım kenarlarına her mevsime uygun çiçeklerin dikildiğini söyleyen Başkan Cahan, “Çiçeklerin soğuk iklim şartlarına uygun olması bizim için önemliydi. Menekşe ve kasımpatı bahçe ortamında herhangi bir işlem yapmadan ve doğal şartlarda büyüyecek türde olduğu için seçildi. Kısa bir süre önce model bir proje uyguladığımız Zübeyde Hanım Caddesi’nde de dikim işlemi yapıldı ve halen bazı noktalarda faaliyetlerimiz sürüyor. Zübeyde Hanım Caddesi, adına yakışır bir halde geldi ve sonbahara özgü çiçeklerle taçlandı” diye konuştu.



Başkan Cahan, Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki yenilenme faaliyetinin Uşak Belediye binası ile 1 Eylül Caddesi'ni de kapsadığını kaydetti. Cahan, "Belediye binası ve 1 Eylül İlköğretim Okulu arasındaki noktada çalışma yüzde 90 oranında bitti. 1 Eylül Caddesi'nde de yenileme faaliyeti devam ediyor. Kısa bir sürede söz konusu çalışma tamamlanacak" şeklinde konuştu. 


Editör: TE Bilişim