Uşak’ın yeni keşfedilen cenneti için önemli bir talep! Milli Park ilan edilsin! Uşak’ın yeni keşfedilen cenneti için önemli bir talep! Milli Park ilan edilsin!
            Bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan UTAŞ Uşakspor'un sezon açılışı, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda yapılan Yıldız Tilbe konseriyle gerçekleştirildi.


            Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, burada yaptığı açıklamada, UTAŞ Uşakspor'un önümüzdeki sezon büyük başarılara imza atacağını ve yeni zaferlerle Uşak halkına büyük mutluluklar yaşatacağını söyledi.



            Uşak Belediyesi, UTAŞ Uşakspor'un 2018-2019 sezon açılışını, Yıldız Tilbe konseriyle yaptı. Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın ve on binlerce vatandaşın katıldığı sezon açılışında, ünlü ses sanatçısı ve bestekar Yıldız Tilbe, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.



            Geçen yıl elde edilen şampiyonluğun ardından UTAŞ Uşakspor'un 2. Lig'e yükseldiğini ve taraftara Yıldız Tilbe konseri sözü verdiklerini hatırlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak, uzun bir süre sonra profesyonel ligle tanıştı ve aynı sezon içinde tekrar şampiyon olarak 2. Lig'de mücadele etme hakkını elde etti. Uşakspor'un daha üst liglere yükselmesi için bu sezon iyi bir ekip kurduk ve takımımızın kısa vadede PTT 1. Lig'e, uzun vade de Süper Lig'e yükselmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Uşakspor, köklü tarihi ve kendisine gönülden bağlı taraftarıyla daha güzel günler görecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.



            Uşak Belediyesi'nin bir çok hizmeti 4 yılda hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Cahan, şöyle söyledi: "Uşak'ta yaşam kalitesinin artması ve kentin marka değerinin yükselmesi için bir çok çalışmayı hayata geçirdik. İlimizin trafik sorunlarını çözdük ve yeni yaşam alanları oluşturarak, halkımızın hizmetine sunduk. Halkımızdan hiç kopmadan ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz".



Öte yandan üzerine UTAŞ Uşakspor forması giyen ünlü ses sanatçısı Yıldız Tilbe, birbirinden güzel şarkılarıyla on binlerce vatandaşa duygusal ve heyecanlı anlar yaşattı.
 
Editör: TE Bilişim