Uşak, Manisa, Eskişehir, Kütahya ve Afyon'u perişan günler bekliyor Uşak, Manisa, Eskişehir, Kütahya ve Afyon'u perişan günler bekliyor
Uşak Ülkücü İşçiler Derneği, dernek binasının önünde, toplu bir iftar yemeği verdi. MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şerif Keskin, Ülkücü İşçiler Derneği İzmir İl Başkanı Murat Çetin, Uşak Ülkü Ocakları Başkanı Ali Mutlu ve Türk Ocakları Başkanı Kemal Tunç'un da katıldığı iftar yemeğinde yaklaşık bin kişi aynı anda orucunu açtı.



Burada kısa bir konuşma yapan Uşak Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Bayram Özkan, "Bolluk ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayında üyelerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Ramazan ayı, küskünlüklerin bittiği ve dostlukların pekiştiği ender zaman dilimlerinden birisidir. Bizler de Uşak Ülkücü İşçiler Derneği olarak bir iftar yemeği tertip ettik ve birlikteliğimizi perçinledik. Cenabı Allah etkinlikte emeği geçenlere ve tüm üyelerimizden razı olsun. Uşak Ülkücü İşçiler Derneği olarak bu tip birlik ve beraberliğimizi artıracak etkinliklerimize devam edeceğiz" dedi.


 
Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şerif Keskin de, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, "11 ayın sultanı Ramazan ayı, rahmet ve bereket ayıdır. Rabbim bizleri aynı sofrada buluşturdu ve birlikteliğimizin her daim sürmesini diliyorum. Dernek üyelerimize ve bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.


 
Editör: TE Bilişim