Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı
 Uşak Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, kentin en işlik caddesi İsmetpaşa’ya yapılan hatıra köşeleriyle renklendirdi. Tritoğlu Parkı’ndan itibaren caddenin giriş ve çıkış kısmına fotoğraf çekilmek için platformlar oluşturuldu. Ayrıca Tiritoğlu Parkı’nda hatıra köşesi de kuruldu. Hatıra köşesine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, cep telefonlarıyla öz çekim yapmaya 1 gün önceden başladılar ve sosyal medyada paylaştılar. Uşak’ta ilk defa 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hatıra köşeleri kurulduğunu dile getiren vatandaş, “Belediye Başkanımız Nurullah Cahan, çok romantikmiş” yorumlarında da bulundu. Çiftler, söz konusu hatıra köşelerini beğendiklerini dile getirdi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tüm çiftçilerin Sevgililer Günü’nü kutladı.



“Şeytanın insanı çekememesi aşksızlığındandır”

 Cahan, “Her nerede olursanız olun, sevginin olduğu her mekan güllük ve gülistanlık olur. Biz de 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çiftlerin birbirini hatırlaması için bir fırsat olarak gördük. Ayrıca İsmetpaşa Caddesi’nde canlılığın artması için platformlar kurdurduk. Gönül insanı Şems-i Tebrizi’nin çok sevdiğim “Şeytanın insanı çekememesi aşksızlığındandır” sözü hep kulaklarımızda yer eder. Sevginin, aşkın ve muhabbetin daim olması dileğiyle bütün çiftlerimizin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi. 




Editör: TE Bilişim