Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı Uşak'ta çatı uçabilir, ağaç devrilebilir! Şiddetli rüzgar uyarısı
 Uşak Valisi Seddar Yavuz, bugün kentte meydana gelen yağışlı havayla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerle sohbet esnasında yağışlı havayla ilgili bilgiler veren Uşak Valisi Seddar Yavuz, metrekareye 13,5 kilogram yağış düştüğünü ifade etti. Yağışlarla ilgili Uşak İl Meteoroloji Müdürlüğü'nden sabah saatlerinde bilgi aldığını belirten Vali Seddar Yavuz, "Uzun zamandır beklenen yağmur nihayet bugün yağmaya başladı. Metrekareye şu anda 13.5 kilogram yağmur düşüyor. Yağmurun yavaş yavaş yağması da ayrı bir şans. Şu anda her hangi bir sel felaketi beklentisi yok. Fakat biz her ihtimale karşı yine tedbiri de elden bırakmayacağız" dedi. 

YAĞMUR BEREKET DEMEK

Yağmurun geçtiğimiz kış döneminde ülke genelinde istenen düzeyde yağmadığını hatırlatan Vali Seddar Yavuz, "Türkiye önemli bir tarım ülkesi ve çiftçimiz uzun zamandan beri bu yağmuru bekliyordu. Yağmur bizim için bereket demek. Şükürler olsun ki yağmur yağıyor. Yağmurun yarın (12 Nisan Cumartesi günü) de yağması bekleniyor" diye konuştu. Vali Seddar Yavuz, "İçme ve kullanma suyu için de daha önceden tedbirlerimizi almıştık. İçme ve kullanma suyunda çok ciddi bir sıkıntı olmayacak. Umarım yağmurlar devam eder" ifadesini kullandı. 
Editör: TE Bilişim