Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım? Uşak Belediyesi çalışanlarının zorlu sınavı: Sürülecek miyim, yoksa atılacak mıyım?
USAKPORT.COM / ÖZEL HABER///

Uşak’ta faaliyet gösteren Mühim Şeyler Tiyatrosu Yönetmeni Barış Aydın, yaklaşık 1 yıl önce tanıştığı hemşire Ayşegül Tanrıverdi’ye, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, canlı müzik eşliğinde evlenme teklif etti. 



    Akşam saatlerinde sevgilisi Ayşegül Tanrıverdi’yi meydanda  buluşmaya çağıran Barış Aydın, evlenme teklifini, müzisyen arkadaşları ve yakın çevresine de haber verdi. 



    Saat 18.40 sıralarında tüm hazırlıkları tamamlayan ve “Benimle evlenir misin?” yazılı pankartı hazırlatan Barış Aydın, Ayşegül Tanrıverdi’yi çiçeklerle karşıladı ve müzik eşliğinde eğilerek evlenme teklifinde bulundu. Barış Aydın’ın evlenme teklifini gören vatandaşlar da kalabalık bir grup oluşturdu, trafikteki araçlarda kornalarına basarak, mutluluğa ortak oldular. 



    Barış Aydın’ın teklifini kabul eden Ayşegül Tanrıverdi, bir ömür geçirmek üzere evet cevabını verdi.     Barış Aydın, “Evlilik önemli bir kurum ve ben de hayatımın aşkını bularak, bir adım attım. Ayşegül’ü seviyorum ve onunla bir ömür geçirmeye hazırım. En kısa sürede evlenme işlemlerini başlatacağız ve bir ömür mutluluk yaşamak için aynı çatının altına gireceğiz” dedi. 



    Ayşegül Tanrıverdi ise; “Barış’ı tanıdıktan sonra yaşam  benim için daha güzel bir hale geldi. 1 yıldır mutlu bir birlikteliğimiz var. Evlenerek, mutluluğumuzun daim olmasını sağlayacağız. Tüm dostlara teşekkür ederim” diye konuştu. 


 
Editör: TE Bilişim