UŞAK PORT // Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz, 4 aydır kapalı olan, Kayaağıl Termal Tesisleri’nin kapılarının, 12 Ocak 2015 Pazartesi gününden itibaren vatandaşa açılacağını söyledi. Termal tesislerdeki havuzlarda meydana gelen kırılma ve çatlakların onarıldığını belirten Erol Korkmaz, havuz, jakuzi, hamam, sauna ve diğer bölümlerin standartlara uygun hale getirildiğini anlattı. Korkmaz, “Daha önceki dönemde pazartesi günleri, tesiste temizlik yapıldığı için ziyaretçi kabul edilmiyordu. Şimdi temizlik robotu aldık ve standart kimyasal kullanmaya başladık. Kayaağıl, haftanın her günü pırıl pırıl hizmet vermeye başlıyor” dedi.

 

4 AYLIK ÖZLEM SONA ERİYOR

Uşak Belediye Başkanı Erol Korkmaz’ın 4 ay önce basın mensuplarına, tadilat yapılacağını duyurduğu Kayaağıl Termal, kapılarını yeniden vatandaşa açıyor. Havuzlarındaki bakım ve onarımın tamamlandığı, tesisteki eksiklerin giderildiği ve bir dizi modernizasyon çalışmasının yapıldığı tesis, 12 Ocak 2015 Pazartesi günü kapılarını halka açıyor. Buna göre Salı, Çarşamba ve Pazar günü kişi başı 5 TL’den hizmet verecek olan Kayaağıl Termal’de haftanın diğer günleri ise giriş ücreti 10 TL’ye çıkacak. Pazartesi gününden itibaren denetimli halk otobüslerinin de sefer yapacağı Kayaağıl Termal’de yapılan modernleştirme çalışmasının, bazı teknik problemlerden dolayı geciktiğini dile getiren Erol Korkmaz, tesisin soğuk su ihtiyacının giderildiğini söyledi. Tesisin tavan ve zemin kısmındaki çatlak ve yıpranmaların giderildiğini dile getiren Erol Korkmaz, “Tesisimizin eksikleri vardı ve bunları gidermemiz gerekiyordu. Aksi halde, daha büyük sıkıntılar ortaya çıkacak ve halkın parası boşa gidecekti. Şu anda Kayaağıl Termal, Afyonkarahisar’daki lüks bir otelin termal bölümünden farksız. Vatandaşlarımız 12 Ocak 2015 Pazartesi gününden itibaren, termal imkanlardan yararlanabilirler” dedi.

 


ARTIK PAZARTESİ GÜNLERİ KAPANMAYACAK

Termal tesisin daha önceki dönemde haftanın ilk günü kapalı olduğunu hatırlatan Erol Korkmaz, “Bir önceki belediye yönetimi, pazartesi günleri tesiste temizlik yapılmasına karar vermişti. Çünkü o dönemde temizlik robotları yoktu. Artık her havuzda temizlik robotları var ve günlük olarak temizlik yapılacak. Bu sayede haftanın her günü pırıl pırıl olan termal tesiste, enfeksiyon ve bakterilerin önüne geçilecek. Erol Korkmaz, bölgeye yeni apartların da yapıldığını sözlerine ekleyerek, “Termal tesisimizi, diğer illerden de ziyaretçi çekecek şekilde dizayn ediyoruz. Zamanla Uşak’ın termalde daha iyi noktalara geldiğini hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

9 günlük bayram tatilinde gezilecek yerler! 9 günlük bayram tatilinde gezilecek yerler!

 

Editör: TE Bilişim