Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak! Böyle giderse Uşak'ta ve diğer illerde su sıkıntısı yoğun bir şekilde yaşanacak!
 Uşak’ta, İstanbul’un fethinin 562. Yıl dönümü olması sebebiyle “Büyük Fetih” yürüyüşü düzenlendi.  Uşak Gençlik Platformunun organizyonunu üstlendiği etkinlik kapsamında birçok STK ve vatandaşın katılım sağlandı.

Uşak’ta ilk kez düzenlen  “Büyük Fetih” yürüyüşüne katılan yaklaşık bin kişi ellerinde Türk bayraklarıyla saat 17.30 da Uşak Belediye Binası önünde toplandı. Mehteran eşliğinde İsmetpaşa Caddesi üzerinde yürüyüşe geçen grup, Dörtyol ve İstasyon civarından Atapark’a yürüdü. 
Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde yapılan mehteran gösterisinin ardından TRT de yayınlanan “Milat” dizisinin Uşak’ta çekilen bölümleri toplu halde AKM de izlendi.
Büyük Fetih yürüyüşüne; Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak il Başkanı Basri Yıldırım, AK Parti Uşak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Altay, diğer adaylar, Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin katıldı. 

Editör: TE Bilişim