Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentteki pazaryeri sıkıntısını çözmek için mahalle bazında çalışma başlattı. Mevcut pazaryerlerine ulaşımın, kentin genişlemesinden dolayı zorlaştığını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ilk olarak Kemalöz Mahallesi’ne 10 bin metrekarelik kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Mahalle bazlı pazaryerlerinin ihtiyaç olan diğer bölgelere de inşa edileceğini kaydeden Nurullah Cahan, “Nüfus yoğunluğuna göre ilk çalışmayı Kemalöz mahallesinden başlattık. Burada ciddi bir pazaryeri ihtiyacı söz konusuydu. Modern, esnafın ve vatandaşın ihtiyaçlarına yanıt veren pazaryerini 2015 yılı içinde hizmete açacağız” dedi.


İHTİYACA YANIT VERMEYEN PAZARYERLERİ, TRAFİĞİ YOĞUNLAŞTIRIYOR

Ulubey Kanyonlarına yapılan ahşap yürüyüş yolu bayramda yoğun ilgi gördü Ulubey Kanyonlarına yapılan ahşap yürüyüş yolu bayramda yoğun ilgi gördü

Kemalöz Mahallesi’ne yapılacak olan pazaryeri için ihale aşamasının tamamlandığını ve bölgedeki inşa faaliyetinin başladığını dile getiren Nurullah Cahan, bir sonraki projenin Fatih Mahallesi Pazaryeri olacağını anlattı. Nurullah Cahan, “Mevcut pazaryerleri ihtiyaçlara yanıt veremiyor. Gerek esnafın ve gerekse vatandaşın rahat edeceği alışveriş ortamlarına ihtiyacımız var. Ayrıca mevcut pazaryerlerimiz trafik konusunda ciddi aksamalara yol açıyor. Salı ve Çarşamba günleri yoğunlaşan trafiğin önüne geçmede de mahalle bazlı pazaryerlerinin büyük fonksiyonu olacak. Her mahalleye bir pazaryeri kuracağız, böylelikle hem esnafımız, hem de vatandaşımız kazançlı çıkacak” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim