Uşak'ta bugün açılan Çocuk Kent'e bedava servis kaldırılıyor Uşak'ta bugün açılan Çocuk Kent'e bedava servis kaldırılıyor
Dünya evine girmek isteyen çiftler 08.08.18’i fırsat bilerek Uşak Belediyesi Evlendirme Dairesine akın etti. 
Özel günleri kaçırmak istemeyen çiftler hayatlarının en anlamlı günü olan nikahlarını hatırda kalıcı bir güne denk getirmek adına Uşak Belediyesi’ne yoğun talepte bulundu. Yoğun talebi geri çevirmeyen ve bu özel günde evlenmek isteyen bütün çiftlere farklı saatlerde randevu veren Uşak Belediyesi Evlendirme Dairesi, sabahın erken saatlerinde nikah merasimleri için beklemeye başlayan çiftlerle ve misafirleriyle doldu. 
Normal bir günde ortalama 11 olan nikah sayısı, takvimlerin 08.08.18 tarihini göstermesi nedeniyle ikiye katlandı. Toplamda 25 çift özel tarihi yakalamak adına aylar öncesinden gün aldı ve bugünse dünya evine girmek üzere imzalarını attı. 
Uşak Belediyesi açısından da özel bir gün olduğunu kaydeden evlendirme memuru Ozan Altınkaya, kentteki bininci nikahın da bu güne denk geldiğini bildirdi. 08.08.18 tarihindeki 8. nikahın yıl içerisindeki bininci nikah olduğunu paylaşarak evleneceklerin mutlu günlerini en iyi şekilde geçirmeleri için çalıştıklarını paylaştı. 
Altınkaya, “08.08.18 gerçekten özel bir gün. Normal günlerde 10 ya da 12 nikah kıyılır. Sevgililer günü ve bu tarz özel tarihlerde bu sayı iki katına çıkıyor. Bugün sabah 08.30’da başlayan nikah kıyma işlemlerimiz akşam 20.30’a kadar sürecek. Toplamda 25 nikahımız var.” dedi. 
Evleneceklerin bu tarz özel günlere önem verdiğini ve hazırlıklarını da ona göre yaptıklarını kaydeden Ozan Altınkaya, çiftlerin bu mutlu gününde pay sahibi oldukları için memnuniyet duyduklarını belirterek tüm çiftlere mutluluklar diledi. 
Nikahı kıyılan 8. çift olan Ayşen ve Hasan Şahan, özellikle bu günü beklediklerini ve çok güzel bir organizasyon olduğunu söyledi. 
Editör: TE Bilişim