Uşak OSB Yönetim Kurulu Yeni yıl mesajı Uşak OSB Yönetim Kurulu Yeni yıl mesajı
UŞAK İHA// Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Uşak'ın her köşesini yaşanabilir bir yer olması için uğraş verdiklerini belirten Cahan bu kapsamda İstiklal Caddesi'ni de bitirdiklerini söyledi. Kentin bütün noktalarında projelerine devam eden Belediye, atıl olan bölgeleri de yaptığı dokunuşlarla modernleştiriyor. Belediye, özellikle yollar konusunda ağır bir çalışma içinde.

"24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYORUZ"

Uşak’ta 24 saat esasıyla çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde görev süremizin üzerinden 2. 5 yıl bile geçmemesine rağmen güzel ve başarılı bir yönetimle hemşehrilerimizin mutlu olduğu işler yaptık. tüm mahallelerimizi en güzel hale getirmek adına ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapıyoruz. Geniş araç ve gereç envanteriyle ve 24 saat esasıyla çalışmalarını gerçekleştiren kurumumuz, göz alıcı alanları inşa etmektedir. Bu konuda başarı sağladığımız noktalardan birisi de İstiklal Caddesi’dir” ifadelerini kullandı.

YENİ YAŞAM ALANLARI İNŞA EDİYORUZ

Şehir merkezinden özellikle trafiğin yoğunluğunu almak için önemli kamu binalarını dışarıya taşıdıklarını söyleyen Cahan buralara ulaşımı sağlamak için de geniş çevre yolları yaptıklarını söyledi. Cahan konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi; “İlimizde yeni hastane, yeni Adliye ve yeni Emniyet Müdürlüğü binasına ulaşmak için kent içi çevre yolları önem arz ediyor. Bu bağlamda güney çevre yolu da önemsediğimiz alanlardan birisidir. Biz çevre yolumuzu bitirmek ve yeni yaşam alanlarını inşa etmek adına yolumuzu bitirdik. Işıklandırma ve kaldırımları ile örnek bir yolu halkımıza hediye ettik. Bundan sonra da ilimizin potansiyelini en güzel şekilde ortaya çıkarmak adına çalışmalar sürecek”
Editör: TE Bilişim