İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 22 Öğretim Üyesi alıyor. Konuyla ilgili ilan metni ilan.gov.tr üzerinden yayınlandı. İlanda alınacak olan öğretim üyelerinin hangi alanlarda olduğu belirtildi. İlanla ilgili detaylar şöyle:

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğünden

Uşak ve Bolu’da mülteci popülizmi; Ankara ve İstanbul’da ise mültecilere destek projeleri! Uşak ve Bolu’da mülteci popülizmi; Ankara ve İstanbul’da ise mültecilere destek projeleri!

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI


Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ek Koşulları uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (on beş) gün olup, başvurular;
Profesör/Doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim üyesi kadroları için ise ilgili Fakülte Dekanlığı veya Yüksekokul/Konservatuvar Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.
İlan, başvuru ve atama süreci ile ilgili tüm bilgilendirmelere Üniversitemizin www.iste.edu.tr adresinden ulaşılabilir. 
 

İLAN
NO
BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI / PROGRAM UNVAN KD ADET AÇIKLAMA
2022
– 134
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 "Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği”, “Deniz Ulaştırma Mühendisliği”, “Denizcilikte Emniyet, Güvenlik ve Çevre Yönetimi”, “Denizcilik Mühendisliği ve İşletme Yönetimi”, “Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği”, veya “Denizcilik Çalışmaları” alanlarının birinden doktora derecesine sahip olmak.
2022
– 135
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK
FAKÜLTESİ
DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 4 1 “Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği” lisans mezunu olup, en az “Uzakyol Vardiya Zabiti” yeterliliğine sahip olmak.
2022
– 136
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ FAKÜLTESİ
İNŞAATI VE DENİZCİLİK
DENİZCİLİK
İŞLETMELERİ
YÖNETİMİ
DENİZCİLİK
İŞLETMELERİ
YÖNETİMİ
DOÇENT 1 1 “Denizcilik İşletmeleri Yönetimi”, “Deniz Ulaştırma Mühendisliği”, “Denizcilik Mühendisliği ve İşletme Yönetimi”, “Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği”, “Denizcilik Çalışmaları” veya “İşletme Mühendisliği” alanlarının birinden doktora derecesine sahip olmak.
2022
– 137
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK
FAKÜLTESİ
GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini “Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği” alanında almış olmak.
2022
– 138
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ GEMİ İNŞAATI VE GEMİ MAKİNELERİ MÜHENDİSLİĞİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 4 2 Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini “Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği” alanında almış olmak.
2022
– 139
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 5 1 Doktora derecesini "Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği" veya "Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği" alanında almış olmak. Gemi makinelerinde atık ısı geri kazanım sistemleri konusunda çalışmaları olup, SSCI/SCI/SCI- E indeksli dergilerde en az 3 (üç) yayın yapmış
olmak.
2022
– 140
BARBAROS HAYRETTİN GEMİ İNŞAATI VE DENİZCİLİK FAKÜLTESİ GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 5 1 “Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği” lisans mezunu olmak. "Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği" veya “Deniz Ulaştırma Sistemleri Mühendisliği” alanında doktora derecesine sahip olup, en az “Uzakyol Vardiye Mühendisi” yeterliliğine sahip olmak.
2022
– 141
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ DENİZ BİLİMLERİ DENİZ BİLİMLERİ PROFESÖR 1 1 Doçentlik unvanını "Su ürünleri" alanında almış olup, denizel omurgasızlarda metal birikimi konusunda uluslararası düzeyde bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
2022
– 142
HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ HAVACILIK YÖNETİMİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 4 1 Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerinin en az ikisini "Havacılık Yönetimi" veya "Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği" alanında almış olmak. Havacılık alanında en az 10 (on) yayın yapmış olmak.
2022
– 143
HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ UÇAK BAKIM VE ONARIM UÇAK BAKIM VE ONARIM DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 2 1 Uçak Gövde-Motor Bakım bölümü lisans mezunu olmak ve doktora derecesini Uçak Gövde Motor Bakım alanından almış olmak.
2022
– 144
İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ DOÇENT 1 1 Doçentlik unvanını "Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği" alanında almış olup, veri madenciliği, makine öğrenmesi, derin öğrenme ve görüntü işleme konuları üzerine SCI / SCI- E indeksli dergilerde yayın yapmış olmak.
2022
– 145
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 3 1 Doktora derecesini “Otomotiv Mühendisliği ” veya "Enerji Sistemleri Mühendisliği" alanında almış olmak. Yakıt hücreleri üzerine çalışmaları olup, SSCI/SCI/SCI-E indeksli dergilerde en az
5 (beş) yayın yapmış olmak.
2022
– 146
MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK İÇ MİMARLIK DOÇENT 1 1 Lisans, yüksek lisans ve doktora/sanatta yeterlilik derecelerini "İç Mimarlık" veya "İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı" alanlarının birinden almış olmak. Doçentlik unvanını "İç Mimarlık" alanından almış olmak.
2022
– 147
MİMARLIK FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK İÇ MİMARLIK DOKTOR
ÖĞRETİM ÜYESİ
5 2 Doktora/sanatta yeterlilik derecesini “İç Mimarlık” veya “İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı” alanlarının birinden almış olmak.
2022
– 148
MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK MİMARLIK DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 3 1 “Mimarlık” bölümü lisans mezunu olmak. “Mimari Tasarım” veya “Bina Bilgisi” alanında doktora derecesine sahip olmak.
2022
– 149
MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA DOÇENT 2 1 Lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini "Şehir ve Bölge Planlama" alanında almış olmak. Şehir ve Bölge Planlama alanında Doçentlik unvanına sahip olmak. Planlama kuramı ve sürdürülebilirlik konularında çalışmaları olup, SSCI/ACHI/SCI/SCI-E indeksli dergilerde alanında en az 3 (üç) yayın yapmış olmak.
2022
– 150
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 Doçentlik unvanını “Bilgisayar Mühendisliği" veya “Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği” alanında almış olmak. Derin öğrenme ile ilgili bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
2022
– 151
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ DOÇENT 1 1 Doçentlik unvanını “Endüstri Mühendisliği” alanında almış olmak. Çok kriterli karar verme ve yapay öğrenme konularında bilimsel çalışmaları olup, SCI/SCI-E indeksli dergilerde en az 5 (beş) yayın
yapmış olmak.
2022
– 152
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 3 1 Zaman serileri analizi ve etmen tabanlı simülasyon konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak. SCI/SCI-E indeksli dergilerde en az 2 (iki) yayın yapmış olmak.
2022
– 153
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PETROL VE DOĞALGAZ MÜHENDİSLİĞİ PETROL VE DOĞALGAZ MÜHENDİSLİĞİ PROFESÖR 1 1 Doçentlik unvanını "Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği" veya “Kimya Mühendisliği” alanında almış olmak. Distilasyon, termodinamik ve sondaj çamurları konularında çalışmaları olup, SCI/SCI-E indeksli dergilerde en az 15 (onbeş) yayın yapmış olmak.

Editör: TE Bilişim