Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği Uşak Merkez İlçe Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na 5 öğrenciyle katılan Timur Ertürk İlkokulu, Equilibrio ve Mangala’da birincilik, Q-Bitz ve Küre’de ikincilik ve Pentego’da da 4’üncülük elde etti.

Uşak Merkez ilçe bazında 1 Mart 2023’te yapılan İlçe Akıl ve Zeka Oyunlarına 5 öğrenciyle katılan Timur Ertürk İlköğretim Okulu, Ayça Börekçioğlu’yla Equilibrio birinciliği ve Buğlem Kara’yla da Mangala birinciliği elde etti. Aynı yarışmada Büşra Kahraman Q-Bitz’de ve Göktuğ Kılınç da Küre’de ikincilik elde ettiler. Okulu pentegoda temsil eden Ahmet Ensar Dinç de Merkez İlçe 4’üncüsü oldu.

MERKEZ İLÇE BİRİNCİLERİ İL BİRİNCİSİ OLDU

9 Mart 2023 günü il bazında yapılan yarışmalara katılan Ayça Börekçioğlu Equilibrio ve Buğlem Kara da Mangala alanında il birinciliği elde ettiler. Her 2 öğrencinin kenti, Türkiye bazında yapılacak olan akıl ve zeka oyunlarında temsil edecekleri belirtildi. Öğrencilerin danışmanlığını Çilem Akıncı’nın üstlendiği ve okul yönetiminin başarıda emeği olanlara teşekkür ettiği bildirildi.

Uşak Eğitim İş, hayatını kaybeden çocuk işçi sayısını açıkladı Uşak Eğitim İş, hayatını kaybeden çocuk işçi sayısını açıkladı

Editör: TE Bilişim