Uşaklı Prof: Öğrencilerimizin türküden nefret eder halde Uşaklı Prof: Öğrencilerimizin türküden nefret eder halde

    Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Karaca Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, yeniden Uşak Üniversitesi Rektörü olarak seçilen Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. İbrahim Karahallı, “Uşak Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’la birlikte bir çok sorunu çözümledik ve bir dizi faaliyette bulunduk. Şu anda yeniden rektörümüz atandı ve kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Rektörümüz ne zaman ihtiyacımız olsa, bir telefon kadar bize yakın ve iletişim kurma noktasında hiçbir sorunumuz olmuyor. Yeni dönemde de güzel işlere imza atacağımıza eminim. Bu noktada yönetim kurulu olarak kendisine her zaman destek vermeye hazırız. Üniversite ve sanayici işbirilğinin sağlanması noktasında Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu üyeleri olarak elimizden geleni yapacağız” diy ekonuştu.
    Rektör Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite-sanayi işbirliklerinin Uşak Üniversitesinin önceliklerinden biri olduğunu belirtti. Uşak Üniversitesinin şehrin ve bölgenin tüm sanayi kuruluşlarıyla yaptığı işbirliklerinin artarak devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. Savaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Uşak Deri (Karma) OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.                  

Editör: TE Bilişim