Eğitim İş Uşak Şube Başkanı Ercan Uzun, sendikasının üye sayısının sürekli artış gösterdiğini ve son rakamlara göre 1200 üyeye ulaştıklarını ifade etti. Eğitim İş Uşak Şube Başkanı Ercan Uzun, sendikasına yeni katılımlar olduğunu belirtti.

Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak! Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak!

Buna göre Eğitim İş Uşak Şubesi’ne; Merkez’den Emine Nazlı ve Meltem Teker Ataseven, Ulubey’den Ramazan Gündüz, Banaz’dan Esra Karahan, Semra Toker, Yeşim Gürbüz, Mehmet Elbir ve Mehmet Sarı ve Sivaslı ilçesinden de Mesut Kılınç ve Bilal Ünal katıldı. Yeni üye yapılan 10 ismin Eğitim İş Uşak Şubesi’ne katılmasında emeği olan okul temsilcileri Hatice Aslan Emre, Banaz İlçe Temsilcisi Refik Tuncay ve Sivaslı Temsilcisi Nurettin Candan’a teşekkür eden Uzun, “Sendikamız, Uşak’ta her geçen gün büyüyor ve yeni üyelerimizle birlikte üye sayımız toplamda bin 200’e ulaştı. Bu büyüme sürecinde emeği geçen şube yönetimine, ilçe temsilcilerine, okul temsilcilerine ve üyelerimize çok çok teşekkür ederiz. Eğitim İş ailesi olarak, öğretmenlerin sorunlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz ve bu nedenle sendikamız meslektaşlarımız tarafından daha fazla rağbet görüyor. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim