Uşak Üniversitesi'nin alacağı 55 sözleşmeli personel için yoğun talep! Alım nasıl yapılacak? Uşak Üniversitesi'nin alacağı 55 sözleşmeli personel için yoğun talep! Alım nasıl yapılacak?
Eğitim İş Uşak Sendikası, üye sayısını artırıyor. Eğitim İş Uşak Şube Başkanı Ercan Uzun, son olarak, kent merkezinden Güliz Sezen, Züleyha Akay, Tülay Bozkurt, Mehmet Döner, Derya Demirci, Ayfer İlhan, Ubeydullah Güvenkaya, Nahide İyidilli, Selin Duymuş, Özer Egeli, Derya Kaya, İlker Nayır, Bircan Kaya, Naci Koparan ve Çisem Tekin'i üye yaptıklarını duyurdu. Uzun, Eşme ilçesinden de Fatma Çöllü'yle birlikte toplam 16 eğitimcinin Uşak Eğitim-İş ailesine katıldığını dile getirdi.
Üye katılımlarının önünü açan okul temsilcileri Suat Hayri Cabar, Suna Uçak, Tacettin Sunal, Senem Gün Aksel, Merve Köksal ve Ömer Ertok'a teşekkür eden Uzun, "Sendikamız her geçen gün üye sayısını arıtrıyor. Bu çalışmalara destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Eğitim İş olarak, öğretmenin ve eğitim emekçisinin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Bu noktada gösterilen teveccühe teşekkür ederim. Yeni katılan arkadaşlarımıza da aramıza hoşgeldin diyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim