Uşak’ın Ulubey ilçesinde bulunan ve burada belediye tarafından işletilen Macera Parkı’ndaki fiyatlara yaklaşık yüzde 50 oranında zam yapıldığı görüldü. Ulubey Belediyesi tarafından işletilen ve kanyonların bulunduğu bölgeye kurulan Macera Parkı, Ramazan Bayramı süresince yoğun ilgi gördü. Tatil nedeniyle Uşak Merkez’den ve Eşme’den ağırlıklı olmak üzere, bazı vatandaşlar Macera Parkı’nda vakit geçirmek istedi. Ulubey Belediyesi tarafından işletmesi takip edilen Macera Parkı’nda fiyatların yaklaşık yüzde 50 oranında arttığı gözlendi. Buna göre daha önce 50 TL olan zipline 75 TL’ye çıktı. Diğer bölümlerin de fiyatlarındaki artışlar dikkat çekti. Dev salıncak 50 TL, ip parkuru 40 TL, tırmanma duvarı, kader atlayışı ve salto trambolin 30’ar TL, trambolin ve penlatton da 20’şer TL olarak belirlendi. Yüksek fiyatlar dikkat çekerken, bu bayramda Macera Parkı yine de ilgi gördü. Çocuklar bayramlık harçlıklarıyla buradaki aktivitelere katılmayı tercih ederken, yetişkinler de çocukları takip etti. Macera Parkı’ndaki zipline binenlere heyecanlı anlar yaşattı. Öte yandan fiyatların pahalı olmasına dikkat çeken bazı vatandaşlar, “Burası için yatırım zaten yapıldı ve şu anda sadece işçilik giderleri var. Bu kadar pahalı olması anlamsız. Belediye sosyal sorumluluk gereği daha uygun fiyatlama yapabilirdi. Sosyal belediyecilik adına bu fiyatların doğru olmadığını düşünüyoruz. Zaten Uşak’tan buraya gelmek için belli bir para harcanıyor. Çocuklara eğlenceyi çok görmemek lazım. Belediye yönetimi burada çok anlayışsız bir tutum sergilemiş” ifadesini kullandı.

BELEDİYE, BU ALANI ZEKA DESTEĞİ İLE YAPTI

Öte yandan Ulubey Belediyesi’nin söz konusu alanı Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle yapıldığı ifade edildi. Zafer Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla yapılan Macera Parkı, 60 bin metrekarelik çamlık mesire alanına kuruldu. 5 bin metrekarelik alana oturan ve cam terasa 500 metre mesafede bulunan Macera Parkı’ndaki en pahalı aktivite olan zipline 220 metre gidiş ve 220 metre geliş uzunluğuna sahip. Bir diğer heyecan aktivitesi dev salıncak da 13 metre büyüklüğünde.

Uşak'ta 1 TL'ye çay  haberlerinin ardından kahveci esnafından ilk reaksiyon Uşak'ta 1 TL'ye çay haberlerinin ardından kahveci esnafından ilk reaksiyon

Editör: TE Bilişim