Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde 11’inci olağan genel kurul yapıldı. AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve bölge sanayicilerinin katıldığı genel kurulun Divan Başkanlığını Aslı Melike Ünle yaptı. Seçimde mevcut Başkan İbrahim Karahallı, Coşkun Güngör ve Uğur Karaca, yeni dönemde başkanlık için aday oldular. 

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, bölge sanayicisinin sorunlarını çözmek için hükümet nezdinde çalışmaları takip ettiklerini ve önümüzdeki dönemde de aynı anlayışla çalışacaklarını söyledi. Güneş, “Bölgemiz ilimize ve ülkemize önemli katkılar sağlıyor. Bizler hükümet olarak yeni dönemde de bölge sanayimizi ve sanayicimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi. 
Burada bir açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kendisinin de bölgenin bir üyesi olduğunu ve bölgenin önümüzdeki dönemde su sorununu çözmek için gerekli desteği vereceğini ifade etti. Çakın, “Belediye olarak su sorununu çözmek için yeni kuyuların açılmasına destek vereceğiz” dedi.  

Dilek ve temennilerin ardından adaylar birer konuşma yaptılar ve daha sonra oylama geçildi. Genel kurulda 110 oy alan Coşkun Güngör, bu dönemin Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Önceki 2 dönem bölgede Başkanlık yapan İbrahim Karahallı 95 ve Uğur Karaca da 50 oy aldılar.  Coşkun Göngör'ün kazandığı turuncu listeye göre yeni yönetim kurulu şöyle oluştu; Başkan Coşkun Güngör, Yönetim Kurulu üyeleri; Cebrail Taşcan, Mehmet Karagöz, Mahmut Öztürk, Ahmet Aydın, Aydın Furuncu ve Sıraç Aydın.  

Editör: TE Bilişim