Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi  bitti! Kredili satış yarıya düştü! Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi bitti! Kredili satış yarıya düştü!
Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri mübarek Ramazan ayının gelmesiyle Uşak’ta hizmet veren fırınlarda denetim yaptı. Müdürlük ekipleri sağlık standartlarına ve gramajlara dikkat etti. 
Bu yıl Uşak’ta 350 gram ramazan pidesinin fiyatı 2 TL olarak belirlendi. Aynı şekilde çiftli pidenin fiyatı da 4 TL’den satışa çıkarıldı. Pide fiyatlarının belirlenmesinin ardından Uşak Belediyesi ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.  Ekpiler, fırınların İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat Yönetmeliğinde geçen kurallara, fiyat tarifelerine ve çıkarılan ürünlerin gramaj yönünden uygunluğuna dikkat eden ekipler, kurallara uyulması konusunda tebliğde bulundu.  Denetimler hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin denetimlerin süreceğini kaydetti. Gelenek ve göreneklerimizde önemli bir yeri olan Ramazan davulcularında da bir düzen sağlandığını ve bahşiş sürecini belli bir programa aldıklarını belirten Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Zengin, “Ramazan Ayı milletimiz için ayrı önem arz etmektedir. Bu ayda halkımız özellikle alışverişi yoğun yapmaktadırlar. Bizde sorumluluğumuzda olan işyerlerini denetleyerek vatandaşımızın sağlıklı ve hile olmayan ürünlerden almasını sağlamaya çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Hemşerilerimiz yaşadıkları sorunlar için 153 hattımızı her saat arayabilirler. Denetimlere Ramazan Ayı boyunca devam edeceğiz.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim