Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam
Vali Dr. Turan Ergün Uşak’ta göreve başlaması sebebiyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uşak Sanayi ve Ticaret Odası yönetimine iade-i ziyarette bulundu.
UTSO hizmet binası önünde Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir ve Meclis Başkanı İsmail Karaman tarafından karşılanan Vali Dr. Turan Ergün, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir’den oda tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Vali Dr. Turan Ergün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Uşak’ın ticaret ve sanayisinde lokomotif rol üstlenen ve 1981 yılına giden tarihi bir derinliğe sahip olan Uşak Ticaret ve Sanayi Odasının yapılan çalışmalar ve yeni projelerle Uşak’ın üretim ve ticaret üslerinden biri hâline gelmesinde önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Vali Dr. Turan Ergün, Başkan Suat Selim Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.
Ziyaretin ardından Vali Dr. Turan Ergün Zafer Kalkınma Ajansı Uşak Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret ederek İl Koordinatörü Mehmet Tekeli'den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 
Editör: TE Bilişim