Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar! Uşak Belediyesi’nin sosyal tesislerindeki ucuz çay ve yemek dönemi bitti! İşte zamlı fiyatlar!

İYİ Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Kaya, seçim önü gençlere yönelik bir dizi inceleme yaptıklarını ve gençlerin artan hayat pahalılığı nedeniyle abur cubur almakta dahi zorlandığını öne sürdü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yaşar Kaya, gençlerin sorunlarını çözebilecek tek partinin İYİ Parti olduğunu belirterek, “Ülkemizde ekonomiden dış politikaya, eğitimden, sağlığa, adaletten tarıma hemen her alanda büyük sorunlar yaşanmakta. Milletin ve Türk gençliğinin umudu olan partimiz, her kesimden vatandaşlarımızın desteği ile her geçen gün daha da büyümektedir. Bizler de İYİ Partili gençler olarak bu iktidar yürüyüşünün bir parçası olmaktan gurur duymaktayız. Biz ülkemizin güzel geleceği için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz daha mutlu daha güzel bir Türkiye hayalimiz var” dedi.

Uşak’taki gençlere yönelik sürekli araştırma yaptıklarını ve sorunları tespit ettiklerini ifade eden Kaya, partisinin ve ortağı oldukları Millet İttifakı’nın göreve gelmesi durumunda çözümün de hazır olduğunu kaydetti. Kaya, şöyle konuştu: “Uşak’ta yaptığımız çalışmalarda şunu görüyoruz, İlk defa oy verecek genç seçmen, kendisini değersiz hissediyor ve gelecek kaygısı taşıyor. 17-18 yaşındaki kardeşlerim kendilerinin önemsenmediğini düşünüyor ve eğitimde sürekli sistem değişikliğine gidildiğini okulu bitirdiklerinde atanamayacaklarını hissiyatındalar. Hayat pahalılığı gençleri ve çocukları etkilemiş durumda ve  abur cubur almakta bile zorlandıklarını ifade ediyorlar. Hayatını iyi bir üniversiteye girmek için harcayan genç kardeşlerimiz ne yapacağını şaşırmış durumda. Dolayısıyla eğitimlerini, sosyal hayatlarını önemseyen kendilerini destekleyen, gençlerin yüzde yüze yakın bir oranla iş sahibi olmasını isteyen bunun için çabalayan partimize sempatiyle yaklaşıyorlar. Türk siyaset tarihinde belki de ilk defa gençlere yönelik bir seçim beyannamesi İYİ Parti Genel merkezimiz tarafından hazırlanmıştır gençlerimiz  https://www.turkiyetarihyazacak.com/home adresine girdiklerinde kendilerine yönelik hazırlanmış olan seçim beyannamemizi inceleyebilirler kendilerinin ne kadar  değerli olduklarını görebilirler”.

Editör: TE Bilişim