Uşak Ticaret ve Sanayi Odası meslek grupları ve meclisi için seçimler yapıldı. Bugün sabah saat 9'da başlayan ve 17.00 itibariyle son bulan oy kullanma işleminin ardından 17 meslek komitesi için sandıklar açıldı.

Komite seçimlerinde Başkan Selim Kandemir'in listesi olan beyaz liste tüm meslek gruplarında dahil olurken, mavi liste 6 komitede liste çıkardı. Yapılan seçimin sonunda tüm meslek komitesi seçimlerini Selim Kandemir'in listesi olan beyaz kazandı.

Seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı veren UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, twitter hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:Üyelerimizin yoğun katılımıyla UTSO 2022-2026 dönemi Organ Seçimleri’ni gerçekleştirdik. Demokrasi şöleni havasında geçen seçimlerimizde oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Kazanan Uşak oldu".

Kandemir, şu mesajı da paylaşımın yorum bölümüne ekledi: "Komite ve meclis üyelerimizle, bir asırlık Oda geçmişimizin sorumluluk bilinciyle şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Odamız çatısı altında Uşak’ımıza katkı sağlayacak tüm iş dünyası temsilcilerimize yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum".

Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam

Resim

Editör: TE Bilişim