Gazetecilerle kahvaltılı bir toplantıda buluşan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentin eksiklerinin zaman içinde giderileceğini belirterek, “Gerek genel ve gerekse yerel bazda iktidarız. Kentin eksikleri yok değil, fakat sıkıntıları zaman içinde giderebiliriz. Birkaç yıl içinde yepyeni bir Uşak’ın inşa edildiğine tanık olacaksınız” dedi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, kentteki basın mensuplarıyla, Has Bahçe Restoran’da, kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser ve İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul’un da yer aldığı toplantıda, gazetecilerin sorularına yanıt veren Başkan Basri Yıldırım, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kentsel yenilenme projelerinin uygulanması gerektiğini dile getiren Basri Yıldırım, “Projeler anında hayata geçirilemiyor. Belediyesi, hükümeti ve kentteki kurumlarla ortak akılla Uşak’ın eksiklerini gidereceğiz ve kenti daha yaşanabilir kılacağız” diye konuştu.


KENTSEL YENİLENME ZAMAN İÇİNDE TAMAMLANACAK

Kentsel dönüşüm, kent park ve diğer kentsel yenilenme çalışmalarının proje ve takip aşamasında olduğunu belirten Basri Yıldırım, SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki çalışmanın hayata geçirileceğini söyledi. Kentte yeme-içme ve yeşil alan sorununun büyük ve kararlılıkla takip edilen projelerle hayata geçirileceğini anlatan Basri Yıldırım, “Uşak bir çok kente göre iyi bir konumda. Kamu binalarımız yenileniyor ve yollarda da ciddi bir iyileştirme olacak. Çevre yolu ve diğer şehir içi yol ağları tamamlandığında ulaşım daha rahat sağlanacak. Bu çalışmalara paralel olarak kentsel iyileştirme projeleri de hayata geçecek. Biraz sabır ve kararlılıkla kentsel dönüşüm, kent park ve diğer kentsel yenileme projeleri hayat bulacak. Vatandaşın biraz sabırlı olması gerekiyor. Uşak, şu anda güzel bir kenti doğuracak durumda” dedi.


GENEL SEÇİME HER AN HAZIRIZ

Milletvekili aday adaylarının şu ana kadar resmi anlamda her hangi bir başvuruda bulunmadığına değinen Basri Yıldırım, 30 Mart yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterilen başarının artacağını belirtti. Kendisinin milletvekilliği aday adaylığı düşüncesinin bulunmadığını söyleyen Basri Yıldırım, “Ben bu dönemde de teşkilatımın başında olacağım. Seçimleri kazanmak bizim öncelikli vazifemiz. 2 milletvekilini çıkaracak gücümüz var ve biz bu sayıyı 3 yapmak için çaba harcıyoruz” diye konuştu. Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun beklentilere yanıt verdiğini ifade eden Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “Partimiz şu anda, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin tek alternatifidir. Muhalefet partileri kamuoyunun beklentilerine yanıt verecek durumda değiller. AK Parti, yeni Türkiye’nin oluşumunda en çok ihtiyaç duyulan ve çalışma yapan siyasi oluşumdur. Partimiz, yerel bazda da çıkışını sürdürecektir. Daha önceki her seçimde 2 milletvekili çıkardık ve 3’ü zorladık. Bu seçimde 2 milletvekili çıkaracak gücümüz var ve bu sefer 3 vekil için daha fazla gayret göstereceğiz.” Gazetecilerin zor şartlar altında toplumsal fayda için hizmet verdiğini kaydeden Basri Yıldırım, “Zaman zaman medya mensubu arkadaşlarımızla bir araya geliyor ve sorunlarını dinliyoruz. Gazetecilik, özveri isteyen çetin ve zor bir faaliyet. Basın emekçilerinin hiçbir siyasi ayrım yapmadan bütün siyasi partilere yer vermesini de ayrıca önemsiyoruz. Toplumun ortak sesi ve aynası olan gazetecilerimizin daha iyi koşullarda çalışması için elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız” diye konuştu. Toplantının ardından AK Parti İl Yönetimi ve gazeteciler günün anlam ve önemi nedeniyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOKİ, Uşak'ta arsa satışı yapıyor TOKİ, Uşak'ta arsa satışı yapıyor

 

 

Editör: TE Bilişim