AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, bir süre önce doğalgaz sorunu çözülen Anıttepe TOKİ konutlarının Nisan ve Mayıs 2023 dönemine kadar anahtar teslimi yapılacağını ifade etti. Altay, “Burada yapılan hizmetleri itibarsızlaştırmak için siyaset organizasyonları gördük. TOKİ için yok doğalgazı bağlanıyordu, bağlanmıyordu gibi sözler ortaya atıldı. Konutlar çok kaliteli malzemeyle yapıldı ve insanlarımız huzur ve refah içinde yaşayacaklar. Buradaki konutlar Nisan veya en geç Mayıs 2023’te teslim edilecek” dedi.

Uşak Belediyesi'nin gençlik parkının temel atma töreninde konuşan Altay, Anıttepe TOKİ'nin siyasete malzeme yapılmaya çalışıldığını belirtti. Anıttepe TOKİ’deki doğalgaz tartışmasına değinen Altay, “Burada yapılan hizmetleri itibarsızlaştırmak için siyaset organizasyonları gördük. TOKİ için yok doğalgazı bağlanıyordu, bağlanmıyordu gibi sözler ortaya atıldı. Konutlar çok kaliteli malzemeyle yapıldı ve insanlarımız huzur ve refah içinde yaşayacaklar. Buradaki konutlar Nisan veya en geç Mayıs 2023’te teslim edilecek. Buradaki Karaağaçlı vatandaşlarımızın bir de düğün salonu talebi var. Bunun da yerine gelmesini sağlayacağız. Bu yatırımların ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

DOĞALGAZ TARTIŞMASI BİR SÜRE ÖNCE SONLANMIŞTI

Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!

Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Karaağaç Mahallesine inşa edilen dar gelirli vatandaşlara yönelik TOKİ konutlarındaki doğalgaz iddialarına da yanıt vermişti. Kısa bir süre önce görevden el çektirilen bir önceki İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş'ın patlama iddialarına yanıt veren Mehmet Altay, “Burada doğalgaz patlaması diye bir durum yok. 1999’da buradaki çöplükten doğalgaz benzeri bir yakıt üretilmek istenmiş ve bunun uygun olmadığına dair bir rapor çıkmış. Bunun bölgeye doğalgaz verilmesiyle hiçbir ilgisi yok. Halkımızı bu tip yalanlarla kandıran ve onların konut edinmelerini engelleyenlere hakkımı helal etmiyorum” demişti. Bölgeye doğalgaz hattının çekimiyle ilgili gerekli bilimsel izinler çıkmış ve UDAŞ da abonelik işlemlerini başlatmıştı. 

Editör: TE Bilişim