Uşak'ın tarihi yapıların yoğun olduğu bölgelerinden biri olan Paşa Caddesi'ndeki yol sorunu, bugün öğlen saatlerine doğru çözüldü. Uşak Tekeşoğlu Konağı'nın bulunduğu alanda dağılan Arnavut tipi kaldırım taşları, araçların ve yayaların gidiş ve gelişlerinde sorunlar çıkarıyordu. Buradaki otomobillerin lastiklerinin patlama riski bulunuyor ve bu nedenle esnaf da buradaki aksaklığın giderilmesini istemişti. Bugün Uşak Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinden itibaren alanda çalışma yaptılar ve öğlen saat 13.00'a kadar bakım ve onarımı tamamen bitirdiler.

Ekiplerin yaptığı çalışmanın sonunda, yılların Paşa Caddesi tekrar eski haline geldi. Uşak Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Paşa Caddesi esnafı, "Epeydir burada yol yarım yamalak kalmıştı. Sorunlar yaşıyorduk ve bugün yolun yapımı sağlandı. Uşak Belediyesi yönetimine ve burada sabah saatlerinden itibaren soğukta çalışan personele teşekkür ederiz. Bu caddenin adı Paşa Caddesi ve artık buradan paşalar dahi geçebilir" dedi. 

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Editör: TE Bilişim