Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar! Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar!

Uşak Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaşlılarımıza sıcak bir sürpriz hazırladı. Başkan Çakın’ın yazdığı mektupla beraber büyüklerimize hediye götüren ekipler, duygusal anlara tanıklık etti.

Toplumumuzun her kesimine dokunan samimi projeleriyle ön plana çıkan Uşak Belediyesi, kent genelinde yalnız yaşayan yaşlı bireylerin evlerine özel bir ziyarette bulundu. Ziyarette Uşak Belediye’si tarafından hediye edilmek üzere büyük bir özenle hazırlanan nostaljik radyolar ve Başkan Mehmet Çakın’ın bizzat duygu ve düşüncelerini aktardığı mektup yaşlı bireylere takdim edildi. Başkan Çakın’ın mektubunda yer alan anlamlı mesajı ve özenle seçilmiş hediyesi karşısında heyecanlanan büyüklerimiz, hatırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek duygusal anlar yaşadı.

Ziyarete Heyecan ve Mutluluk İfadeleri Damga Vurdu

Hediye takdimi esnasında duygulanan büyüklerimiz, özellikle böyle anlamlı bir günde hatırlanmaktan dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, nostaljik radyo hediyesinin kendileri için çok değerli ve anlamlı olduğunu belirtti. Takdim edilen hediyenin yanı sıra Başkan Çakın’ın yazdığı mektup kendilerine okunduğunda büyük heyecan ve mutluluk yaşayan büyüklerimiz, Başkan Çakın’a ve Uşak Belediyesi’ne bu özel gün için teşekkürlerini iletti.

Başkan Çakın’ın Gönüllere Dokunan Mektubu Beğeni Topladı

Başkan Çakın mektubunda, kültürel değerlerin geleceğe taşınması konusunda yaşlıların önderliğinin çok kıymetli olduğunu vurgulayarak yaşlıların istek ve arzularına öncelik verip onların sağlıklı ve refah içinde yaşayacakları şehri tasarlamaya gayret ettiklerini belirtti.

Çakın ayrıca, toplumda birlik ve beraberliği sağlayan, topluma her zaman engin bilgi ve birikimiyle önderlik eden, tecrübeleriyle gelecek yolunu aydınlatan yaşlılarımızın; gençlerin geleneklerine bağlı, saygılı ve umutlu yetişmesinde en önemli rolü üstlendiğini dile getirdi. Çakın mektubunda yer verdiği mesajında “Ben Uşak Belediye Başkanı olarak sizlerin bir evladıyım ve daima yanınızdayım. Sizin istek ve arzularınıza öncelik vererek daha sağlıklı ve refah içinde yaşayacağınız bir şehir tasarlamaya tüm ekibimle birlikte devam ediyorum. Gelecekte de siz değerli büyüklerimizin önderliğinde can bulan kültürel değerlerimizi yaşatacak, geleneklerine bağlı yetişen, umutlu ve saygılı gençlerle dolu bir şehir görmeyi diliyorum.” ifadelerini kullandı. Çakın mektubunu; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu amaçla çalışarak bu şehri güzelleştireceğini, sizlerin daha sağlıklı ve huzurlu yaşaması için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.” diyerek tamamladı.

Editör: TE Bilişim