Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!
                Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yol yapım çalışmaları devam eden Barbaros Caddesi'ndeki vatandaş ve esnafı ziyaret etti. Uşak Belediye Başkanı Cahan, yol yapım çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanacağını ve vatandaşın daha elverişli bir ortamda gündelik hayatına devam edeceğini söyledi.


                Uşak Belediyesi, Barbaros Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyor. Elektrik ve iletişim hatlarının yer altına alınması nedeniyle uzun bir süredir yol yapımı ve kaldırım çalışmasına başlamayan belediye ekipleri, işlemlerin tamamlanmasıyla kalan kısmı önümüzdeki günlerde bitirecek. Barbaros Caddesi'ndeki kaldırımlar yeni parke taşlarıyla oluşturulacak ve yollar asfaltla kaplanacak.



Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, cadde üzerindeki esnafa ve vatandaşın sorularına yanıt verdi. Cahan, "Barbaros Caddesi sakinleri uzun bir süredir bu çalışmanın bitmesini bekliyordu. Burada elektrik ve diğer iletişim hatlarının yer altına alınma durumu oldu. Ekiplerimiz bu işlemlerin tamamlanmasıyla bölgede hızlı bir çalışma yaparak, yolumuzu en kısa sürede tamamlayacaklar. Kaldırımlarımız daha geniş ve yayalar için elverişli hale gelecek. Ayrıca caddemizin ışıklandırmasını da yenileyeceğiz ve pırıl pırıl bir ortamı vatandaşımıza sunacağız. Buradaki çalışmalarımız önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve vatandaşımız daha elverişli bir ortamda gündelik hayatını sürdürecek" dedi.


                Kentteki diğer bölgelerde de yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Başkan Cahan, "Ekiplerimizle gerekli planlamayı yaptık ve 2017'nin sonuna kadar ilimizde yapılmamış yol ve kaldırım kalmaması için gerekli tüm adımları attık. Üst yapının yanı sıra altyapıyla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Aşırı yağışlarda yağmur sularının biriktiği otogar bölgemizde ve altyapıdaki diğer eksik noktalarda güçlendirme çalışması yapmaktayız. Uşak, 2018'e bir çok alt ve üst yapı sorununu aşmış bir şekilde girecek" diye konuştu.




Öte yandan Başkan Cahan, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek, talep ve beklentileri dinledi.
 
 
Editör: TE Bilişim