Uşak’ta Çarşamba pazarının faaliyetlerine devam edeceği yeni alan büyük ölçüde oluşturuldu. Bugün itibariyle yeni pazaryerinin parke taşları tam olarak döşendi. 2 pazaryeri arasındaki mesafeye baktığımızda, Google Earth uygulaması üzerindeki mesafenin yaklaşık 900 metre olduğu görülüyor. Yol güzergahı çizilerek de söz konusu mesafe 910 metre gibi bir rakam çıkıyor.

Google Earth’te yaptığımız çizimde, mevcut Çarşamba pazarının, 900 metre güneydoğu istikametine taşındığı göze çarpıyor. Yakın bir zamanda yeni pazaryerinin çizgilerinin çekileceği ve burada manav esnafı için alanın oluşturulacağı belirtilirken, Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de mevcut Çarşamba pazarı esnafına konuyla ilgili bilgiler verdi. Ayrıca mevcut pazaryerinin bulunduğu alana büyük bir afiş asılarak 14 Aralık günü yeni yerde pazarın kurulacağı bilgisi paylaşıldı. Kentteki pazaryerinin yapımına bazı vatandaşlar destek verirken, esnafın bir bölümü karşı çıkıyor.

YENİ PAZARYERİNDEKİ SON DURUM:

Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Editör: TE Bilişim