CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame CHP’li Eşme Belediye Başkan adayı hakkında tehdit suçundan iddianame

Uşak Belediyesi, kentte çay kenarı olarak bilinen Çokkozlar mevkiinden, Özdilek’e kadar uzanacak bir bisiklet yolu projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Buna göre, kentte işlek olan noktalardan biri olan ve son dönemlerde yapılan apart ve benzeri yapılarla üniversite öğrencilerinin de yer yer konakladığı Dokuzsele çayı hattını takip edecek olan bisiklet yolunun Özdilek kavşağına kadar uzanacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren yetkili bir isim, söz konusu projenin henüz tam olarak detaylandırılmadığını, fakat bunun Çokkoz mevkinden Özdilek kavşağına kadar, uzanan Dokuzsele çayını takip edeceğini ifade etti. Bisiklet yolunun kentsel dönüşüm alanını da kapsama aldığı için, kentsel dönüşümdeki haraketliliği artırmak da amaçlanıyor. Önceki gün, bir basın toplantısı yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bu konuda açıklama yapmıştı. Çakın, “Çay kenarının, Dokuzsele’nin olduğu bölgeyi bisiklet yolu yapmak için planlama yapıyoruz ve bunun için çalışmalara kısa sürede başlayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim